De 25-jarige Kelly Geijsen is sinds 2019 eigenaresse van Zlim Nuth. De Valkenburgse heeft na haar opleiding People and Business Management haar diploma gehaald als Gewichtsconsulent en Life coach. Ook volgde ze diverse cursussen met succes, waaronder professionele voedingsleer en dieetleer. De papieren zijn dus dik in orde. Maar wat net zo interessant is, is haar ervaring.

Enthousiaste coach

“Ik ben een sporter in hart en nieren. Ik speel hockey en geef ook hockeytraining. Ik heb zelfs opleiding geschreven en veel jeugd en volwassenen opgeleid tot trainer, coach of scheidsrechter. Daarnaast dans ik al 17 jaar, en ook daarin geef ik les.” Ze gaat dus verder dan alleen de sport beoefenen. Het coachen, het overbrengen van haar passie doet ze met net zoveel energie.

Zlim Nuth

Zelf ervaren hoe Zlim werkt

Haar fanatieke sporten leverde haar wel een aantal zware blessures op, helaas. “Om te revalideren begon ik in 2016 zelf met sporten bij Zlim. Dat leverde me uiteindelijk veel meer op, want ik viel ook nog eens flink af. Ik ervaarde in zelf hoe goed het concept werkt en zag de vele mogelijkheden. Eind 2016 ben ik bij Zlim gaan werken. Ik wilde mijn ervaring delen met nieuwe Zlim klanten. En ja, toen de kans zich voordeed om ze zaak over te nemen nam ik die met beide handen aan natuurlijk!”

Onbeperkte mogelijkheden

Het allermooiste aan Zlim vind Kelly de vele mogelijkheden. Niet alleen kun je er terecht om gewicht en centimeters te verliezen, maar ook met bijvoorbeeld reuma, artrose of fibromyalgie. “We bieden ook speciale programma’s voor zwangeren of juist voor na de zwangerschap om weer in shape te komen. Ook mensen met (zware) blessures kunnen bij ons terecht. Een mooie bijkomstigheid is dat onze klanten groeien in hun zelfvertrouwen. Ze worden vrolijker en genieten volop van het leven. Dat zie je.”

Zlim Nuth

De kracht van Zlim

Bij Zlim is niets standaard. Iedere vrouw die komt heeft haar eigen verhaal. “We gaan in gesprek en kijken wat het beste bij jou past. Een persoonlijk programma op maat dus. Dát is de echte kracht van Zlim.” Volgens Kelly voelen mensen zich door de persoonlijke benadering sneller op hun gemak en is de drempel om te komen heel laag. “Tijdens onze gratis en vrijblijvende figuuranalyse bespreken we wat iemand graag zou willen en waar we rekening mee moeten houden. Iedereen is bij ons uniek dus iedereen verdient ook een persoonlijk plan.” Dat het programma resultaat biedt is zichtbaar. Maar niet alleen dat, de gehele gezondheid van de klanten gaat vooruit. “Nog een pluspunt van sporten bij Zlim”, vindt Kelly. Ze raadt iedereen aan om op gesprek te komen. “Zlim kan ook echt iets voor jou betekenen!”

Enthousiast geworden? Voor een kennismakingsgesprek neem je contact op met de vestiging bij jou in de buurt.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?