Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Bulgur salade

Ingrediënten voor 4p

bulgur
veldsla
mozzarella
granaatappelpitjes
ongezouten, gepelde pistachenootjes
balsamico azijn
coburger ham
olijfolie
peper en zout

Breng 1 liter water aan de kook, kook de bulgur gaar in 10minuten. Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd de ham in reepjes. Pak een grote slabak, doe daar de sla, granaatappelpitjes, pistachenootjes, ham en mozzarella in. Giet de bulgur af en meng met de salade. Maak af met de balsamicoazijn, olijfolie en een snuf peper en zout.

Ingrediënten voor 4p bulgur veldsla mozzarella granaatappelpitjes ongezouten, gepelde pistachenootjes balsamico azijn coburger ham olijfolie…

Lees meer >

Ingrediënten 200g rijst 200g radijs 100g zeekraal 1 avocado 250g trostomaatjes 200g garnaaltjes 1/2 citroen…

Lees meer >

4 personen Bereidingstijd 20 minuten Ingrediënten: 2 teentjes knoflook 1 ui 1 blik tomatenblokjes 1…

Lees meer >