Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Carnavals tips!!!

Met deze carnavals tips voel je jezelf ook ná de carnaval nog fit!

  • Zorg dat je voldoende hebt gegeten voordat je alcohol drinkt. Drinken op nuchtere maag verhoogt de kans op een kater en prikkelt de maag. Als je maag leeg is, is de kans groot dat je misselijk wordt. Eet voldoende, gezond én sla zeker geen maaltijden over; je lichaam heeft de extra energie en voedingsstoffen deze dagen nodig.
  • Doe een dansje extra en start ieder halfuur een polonaise 🙂 Drink voldoende water. Alcohol onttrekt vocht aan je lichaam waardoor je hoofdpijn krijgt. Vermijd een vochttekort en zorg dat je vochtbalans op peil blijft door tussendoor water te drinken.
  • Niet te vet en niet teveel. Hoewel een vette hap het meest voor de hand liggend is kun je ’s avonds of ’s nachts beter iets normaals eten, wat zeker niet te vet is. Een boterham met gekookt of gebakken ei, zonder saus en vette vleeswaren (spek) is een lekker alternatief voor een vette hap. Wil je dan toch naar de friettent? Neem dan één snack of 1 klein frietje.
  • Zorg voor een goede nachtrust en/ of rust goed uit. Een goede nachtrust is goed voor het herstel van je lichaam. Bovendien is je bed na een avondje stappen je beste vriend!
  • Neem een goed ontbijt. Ook al heb je ‘s morgens niet zo’n trek in eten. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, zéker tijdens carnaval. Bijvoorbeeld 2 sneetjes volkorenbrood, dun besmeerd met halvarine en belegd met gezond beleg. Vul dit aan met zuivel en je ontbijt is compleet!
  • Eet tussendoor fruit. Fruit bevat een heleboel belangrijke vitamines én mineralen, waarvan je tijdens een avondje stappen tekort kan hebben.

Fijne carnaval allemaal!

carnaval

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >