Lees hier alle maatregelen omtrent corona: meer info
Geniet van de zomer en maak eenvoudig gezonde keuzes!

Zomer! Hoe heerlijk is het leven in de zomer? Wakker worden als de wereld al zonverlicht is, de hemel prachtig blauw. Een jurk over je hoofd en hup, naar buiten! Overal blije mensen en de vakantiestemming zit er goed in. En dan hebben we het nog niet eens over de heerlijk zwoele zomeravonden. Ja, die zomer, die kan er wat van.

Zomerse verleiding
Met al die zomerse genietmomentjes komen ook de verleidingen om de hoek kijken. Gezellig een terrasje pakken, een spontane barbecue, ijsje eten aan het strand, je favoriete wijntje staat te wachten op je samen met een heerlijk Frans kaasplankje. Verleidingen die we allemaal wel herkennen. Voordat je het weet is de zomer voorbij en zitten de beruchte vakantiekilo‚Äôs erbij. Waar kun je op letten om tijdens je vakantie op gewicht te blijven, zonder dat het al je tijd in beslag neemt? Wij hebben voor jou alle tips op een rij gezet.  

Heel veel leesplezier en blijf gezond!

Kies alle manieren waarop je wilt horen van Zlim:

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om te abonneren, erkent je dat jouw informatie voor verwerking naar Mailchimp zal worden verzonden. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Direct na je aanmelding ontvang je het receptenboek in je mailbox. Het kan gebeuren dat deze mail in je ongewenste post komt, dus vergeet daar niet te kijken. Veel plezier!

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?