Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Eigen instituut starten

Wie zijn wij?

Zlim is een groeiende franchise organisatie welke gericht is op gezond afslanken. Met 16 studio’s in Nederland zijn we de grootste organisatie gericht op afslanken. Met al meer dan 30 jaar een bewezen resultaat bewijzen wij absoluut geen hype te zijn maar een goed werkend concept.

Wat doen wij?

Zlim werkt met 3 stappen:

  1. Doelgerichte en intensieve beweging in een verwarmde cabine met persoonlijke begeleiding.
  2. Voedingsadviezen op persoonlijke basis en behoefte door onze gewichtsconsulenten en/of diëtisten.
  3. Ozontherapie voor een betere stofwisseling en huidverbetering

Zlim is veel meer dan een afslankinstituut. We zorgen ervoor dat vrouwen zich thuis voelen en geven ze veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze klanten slanken af, voelen zich fitter, gezonder, krijgen meer zelfvertrouwen en voelen zich daardoor ook gelukkiger.

Wij zoeken jou, als jij…

Gelooft in gezond en eerlijk afslanken zonder pillen, stofjes etc. Je graag dames afhelpt van hun overgewicht, hun op een juiste manier weet te motiveren en hun warme persoonlijke aandacht kan bieden. Ben je daarnaast ondernemend, enthousiast en wil je met ons zlim nog beter op de kaart zetten en het concept verder verstevigen?
Dan is een eigen zlim studio echt iets voor jou!
Stuur een email met je contactgegevens naar n.goorden@zlim.nl en we nemen spoedig contact met je op.

Waarom kiezen voor zlim franchise?

Wij kiezen voor gezond afslanken: frequent bewegen en gezond eten.
Wij zijn niet voor niets de grootste afslank- franchise organisatie van Nederland. Onze methode staat al meer dan 30 jaar voor bewezen resultaat met jaarlijks honderden tevreden klanten.

Als franchisenemer van zlim kan je rekenen op alle ondersteuning die nodig is om je eigen afslankinstituut op te starten, te runnen en te promoten.

We bieden je een professionele opleiding, hulp bij het vinden van een locatie, promotie acties, communicatiemiddelen, professioneel advies, gezamelijke reclame, bijscholingen en bijeenkomsten met alle frachisenemers voor het uitwisselen van ervaringen en informatie.

Zlim biedt een soft-franchise aan. Je bent eigen ondernemer en eigen baas, maar hebt wel de voordelen van een franchise- organisatie: gezamenlijke inkoop, gezamenlijk advertenties, opleiding, ervaring, bewezen en bekend merk, etc. Er wordt geen percentage van de omzet afgedragen. Je betaalt enkel een beperkte jaarlijkse licentie fee als coördinatievergoeding en om het merk zlim te mogen gebruiken.

4p 20 min Ingrediënten: 250g volkoren noodles 400g zoete aardappelblokjes 400g bimi 300g kipstukjes 1…

Lees meer >

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >