Lees hier alle maatregelen omtrent corona: meer info

Gevulde courgette met gnocchi en sherry tomaten

4 personen
bereiding 20 minuten

Ingrediënten:
1 ui
2 teentjes knoflook
400g gnocchi
2 courgettes
200g cherrytomaatjes
4 handjes bladspinazie
90g genovese pesto

Verwarm de oven voor op 175 graden. Was de courgettes, snijd door de lengte en hol ze uit met een lepel door het zachte gedeelte te verwijderen, bewaar dit in een kom. Leg de courgette helften op een bakplaat en bak ze 15 minuten in de oven. Hak de knoflook en ui fijn, halveer de tomaatjes, verwarm twee eetlepels zonnebloemolie in een koekenpan en bak 3 minuten op laag vuur. Snijd het zachte gedeelte van de courgette fijn. Voeg dit samen met de gnocchi en de pesto toe aan de vulling in de koekenpan. Roer goed door, bak 3 minuten op laag vuur. Haal de courgettes uit de oven en bedek ze met een handje bladspinazie. Vul ze met de gnocchi en serveer op een bordje met eventueel wat extra vulling en spinazie.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?