Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Gevulde courgette met gnocchi en sherry tomaten

4 personen
bereiding 20 minuten

Ingrediënten:
1 ui
2 teentjes knoflook
400g gnocchi
2 courgettes
200g cherrytomaatjes
4 handjes bladspinazie
90g genovese pesto

Verwarm de oven voor op 175 graden. Was de courgettes, snijd door de lengte en hol ze uit met een lepel door het zachte gedeelte te verwijderen, bewaar dit in een kom. Leg de courgette helften op een bakplaat en bak ze 15 minuten in de oven. Hak de knoflook en ui fijn, halveer de tomaatjes, verwarm twee eetlepels zonnebloemolie in een koekenpan en bak 3 minuten op laag vuur. Snijd het zachte gedeelte van de courgette fijn. Voeg dit samen met de gnocchi en de pesto toe aan de vulling in de koekenpan. Roer goed door, bak 3 minuten op laag vuur. Haal de courgettes uit de oven en bedek ze met een handje bladspinazie. Vul ze met de gnocchi en serveer op een bordje met eventueel wat extra vulling en spinazie.

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >