Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Gezonde voeding

Wist je dat: peterselie

Peterselie bevat veel ijzer en vitamine B12. Het werkt goed tegen bloedarmoede en verlaagt het cholesterol.

Wist je dat: bosbessen

Bosbessen bevatten verschillende vitaminen (B1,B2,B3,C) en veel kalium, calcium, ijzer en mangaan. Erg gezond voor je.

Knollen: Onaantrekkelijke knollen zoals knolselderij en pastinaak boosten je gezondheid!

Knollen: de nieuwe aardappelen. Van hun uiterlijk moeten ze het niet hebben, maar de onaantrekkelijke knollen zoals koolrabi, knolselderij en pastinaak boosten je gezondheid en zijn goede vervangers van de aardappelen. Ze hebben niet alleen meer smaak dan de oude vertrouwde aardappel, ze bevatten ook veel meer gezonde voedingsstoffen. Zo zitten knollen vol vezels, vitamine B en C en ijzer, en bevatten ze weinig calorieën. Je krijgt er energie van, je imuunsysteem blijft gezond en je huid krijgt extra verzorging van binnenuit. Combineer de knollen met andere groenten zals wortel of zoete aardappel. Kook ze, wok ze, rooster ze in de oven of maak er een lekkere stamppot of soep van.

Eieren: het nieuwe eiwit

Natuurlijk wist je al dat eiwit gezond is, maar ook eigeel zit vol gezonde voedingsstoffen. De dooier van het ei bevat vitamine A en B, ijzer, antioxidanten, fosfor, biotine. Eigeel helpt je lichaam om cellen vrij te maken van schadelijke stoffen, het geeft energie en helpt bij de aanmaak van vetzuren die je lichaam nodig heeft bij alle natuurlijke processen, zoals ademen en de aanmaak van nieuwe huid en haren. Eiwit zit weer vol proteïnen die je lichaam nodig heeft om lichaamscellen te herstellen (bijvoorbeeld na het sporten), dus eet vooral gewoon lekker een heel ei. Bij voorkeur niet meer dan 3 eieren per week, daarbij hebben gekookte eieren de voorkeur.

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >