Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Goede nachtrust

Slechte nachtrust tips wat te doen of wat juist niet te doen.

Een slechte nachtrust kan veel oorzaken hebben. Wist je bijvoorbeeld dat wat je ’s avonds eet ook effect kan hebben op je nachtrust?

Deze consumpties kun je beter vermijden.

Koffie en thee.

Het is bekend dat je beter geen koffie of thee kunt drinken voor het slapen gaan. Hoewel sommige mensen er beter tegen kunnen dan anderen, heeft cafeïne een opwekkend effect wat slecht kan zijn voor de nachtrust.

Pittig of gekruid eten.

Je maag moet extra hard werken om pittig voedsel te verteren en doet er daarom ook langer over. Slapen met een volle maag kan voor brandend maagzuur zorgen dit komt je nachtrust uiteraard niet ten goede.

Alcohol.

Hoewel alcohol prima kan werken als “slaapmutsje” slaap je veel minder diep en onrustig. Dit heeft als resultaat dat je ’s nachts sneller wakker wordt, toch niet het ideale slaapmiddel dus.

De volgende consumpties kunnen bijdragen aan een goede nachtrust.

Kamillethee met een beetje honing.

Kamillethee heeft een kalmerend effect op je lichaam en geest. Omdat het cafeïnevrij is, kun je het prima drinken voor het slapen gaan. En hoewel je van suiker een energieboost krijgt, kan een klein beetje glucose juist goed zijn. Het stimuleert je brein te stoppen met de aanmaak van orexine, wat kort gezegd de neurotransmitter is die ons wakker houdt. Een kopje kamillethee met een beetje honing kan dus wonderen doen.

Warme melk.

Als kind kreeg je het misschien al, maar voor volwassenen werkt het ook prima : warma melk, al dan niet met honing. Hoewel melk tryptofaan bevat, een stofje waar je slaperig van wordt, is nooit bewezen dat dit de reden van het slaperig effect bij melk is. Echter, het drinken van een kopje warme melk kan wel helpen om te ontspannen. Je gaat er even rustig voor zitten en de warmte zorgt ervoor dat je slaperig wordt.

Bananen.

Volgens onderzoekers is het drinken van een bananensmoothie voor het slapen gaan een effectieve remedie tegen slaapapneu, een potentieel levensbedreigende aandoening die ervoor zorgt dat patiënten problemen hebben bij het ademen tijdens de slaap.

Kersen.

Diverse universiteiten hebben een studie gedaan naar de effecten van kersen op slapeloosheid. Hieruit is gebleken dat 6% van de mensen langer slapen als ze kersen hadden gegeten.

 

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >