Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Goede voornemens!

Wie heeft er geen goede voornemens voor 2016. De top 3 dit jaar is: meer sporten, gezonder eten en afvallen.

Gemiddeld genomen hebben mensen er erg veel motivatie voor over om hun goede voornemens te realiseren. In bewegen, maar ook in gezonde voeding wordt geïnvesteerd.  Echter voor veel mensen is het gebrek aan kennis over voeding een probleem. De voorkeur gaat daardoor vaak uit naar begeleiding door een gewichtsconsulent of diëtiste.

Opvallend is dat veel mensen de goede voornemens van vorig jaar slechts gedeeltelijk of helemaal niet succesvol hebben gehaald. Dit komt voornamelijk door gebrek aan doorzettingsvermogen.

Bij zlim ben je voor alle drie de voornemens aan het juiste adres. Bewegen, een gezond eetpatroon en daarbij ook nog eens afvallen. Wij zijn jouw stok achter de deur, zodat je dit jaar wel je goede voornemens behaald. Bel dus snel naar een zlim-studio bij jou in de buurt en zet je goede voornemens om in DADEN!!

goede voornemens

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >