Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Beuningen

De Balmerd 2
6641 LD Beuningen
E-mail: beuningen@zlim.nl
Tel: 024- 373 50 36

Openingsuren
Maandag 8.30-13.00 en 16.30-21.00
Dinsdag 8.30-13.00 en 16.30-21.00
Woensdag 8.30-13.00 en 16.30-20.30
Donderdag 8.30-13.00 en 16.30-21.00
Vrijdag 8.30-15.00
Zaterdag 9.00-11.30

gratis inloopuur!

 

Wilt u onze methode een keer vrijblijvend proberen??

Vanaf heden hebben we twee keer per week een INLOOP-UUR waarin u kunt ervaren hoe het is om in een warmtecabine te sporten, aansluitend heerlijk ontspannen met de ozonzuurstoftherapie.

Hierna kunt u eventueel een figuuranalyse afspreken waarin u gewogen en gemeten wordt waarna wij een persoonlijk advies kunnen geven.

De inloopuren zijn elke dinsdag en donderdag van 11.00 uur tot 12.00 uur.

Aanmelden dus niet nodig, loop zo binnen!

Groetjes Team Zlim Beuningen

Vraag uw gratis figuuranalyse aan. Mét schriftelijke centimetergarantie en mogelijke terugbetaling door de zorgverzekeraar voor de voedingsconsulten!

De gewichtsconsulente van ZLIM Beuningen mevrouw M.W.M. Coenen is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hiermee voldoet zij aan de kwaliteitseisen van de zorgverzekeraars en kunnen de voedingsconsulten geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Dit hangt af van uw zorgverzekeraar en het pakket dat u heeft.
Kijk op onderstaande link en kijk of u hiervoor in aanmerking komt.
www.gewichtsconsulenten.nl

Groepslessen bij ZLIM Beuningen!

Naast ons vertrouwde V-gym lessen bieden we groepslessen aan:

Onder begeleiding van Lisanne kan je op maandag (10.30 tot 11.15) en op dinsdag (19.00 tot 19.45) onder begeleiding van Claudie  zumbalessen volgen, deze zijn voor iedereen en alle leeftijden!

Donderdagavond hebben we de groepsles Ladyshape onder begeleiding van Annemiek, spierversterkende (de bekende BBB) oefeningen op muziek

 

Verbetering van de stofwisseling en conditie? Probeer de Hipoxi Vakunaut.

Bij Zlim Beuningen introduceren we de Hipoxi Vacunaut.

Sporten in het vacunautpak stimuleert de vetverbranding door verhoogde intensieve bewegingen waardoor je meer gaat transpireren. Hierbij wordt een extra focus gelegd op de buik en de lovehandles.

Daarnaast stimuleert het je stofwisseling en verbeterd het de conditie.

Kom snel bij ons langs voor meer informatie en maak kennis met de Hipoxi Vacunaut.

Contact formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.