Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Elst

Dorpsstraat 29a
6661 EG Elst
Tel: 0481- 375 189

Openingsuren
Maandag 09u00-13u00 en 17u00-20u00
Dinsdag 09u00-13u00 en 17u00-20u00
Woensdag 09u00-13u00 en 17u00-20u00
Donderdag 09u00-13u00 en 17u00-20u00
Vrijdag 09u00-13u00
Zaterdag 09u00-12u00

Vraag uw gratis figuuranalyse aan. Mét schriftelijke centimetergarantie en mogelijke terugbetaling door de zorgverzekeraar voor de voedingsconsulten!

Karine Berns is als gediplomeerd gewichtsconsulent aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hiermee voldoet ze aan de kwaliteitseisen van de zorgverzekeraars en kunnen de voedingsconsulten geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Dit hangt af van uw zorgverzekeraar en het pakket dat u heeft. Kijk op onderstaande website of u hiervoor in aanmerking komt:

www.gewichtsconsulenten.nl

Zwangerschapszlim

Ook bij Zlim Elst: ZWANGERSCHAPZLIM

Wil jij tijdens je zwangerschap op een verantwoorde manier sporten en met je voeding bezig zijn? Volg dan nu bij ons het zwangerschapsprogramma:
*Speciaal aangepast sportprogramma in warmtecabines (36°) gericht op conditie, bekkenbodemtraining en ontspanningsoefeningen.
*Gezonde voedingsadviezen afgestemd op de verschillende trimesters van de zwangerschap en op de periode van borstvoeding
*Goede voorbereiding op de bevalling
*Na de bevalling snel weer op een gezond gewicht dankzij de “zlimme” oefeningen en voedingsadviezen.
Interesse? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak voor meer informatie!

Meest gestelde vragen over Zlim

Wat is TFM?
De Thermo Fysische Methode bestaat uit het doen van doelgerichte bewegingen in een verwarmde cabine met een omgevingstemperatuur van 36 gaden. Het bewegingsprogramma stimuleert de vetverbranding en de warmte zorgt ervoor dat de sporttijd beperkt wordt tot 30 minuten. U hoeft namelijk geen warming up of cooling down te doen. Daarnaast zorgt de warmte ervoor dat spierpijn wordt voorkomen. Door de speciaal op de klant afgestemde bewegingsprogramma’s wordt er aandacht besteed aan de probleemzone ‘s. De oefeningen gebeuren onder begeleiding.

Wat doet de ozoncabine?
Ozon is een hoogwaardige vorm van zuurstof. Dit stimuleert de huiddoorbloeding en zorgt ervoor dat afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Hierdoor zal cellulitis duidelijk verminderen en wordt de huid strak en glad. De ozon stimuleert verdere de celdeling waardoor huidcellen sneller vernieuwd worden. De ozon doodt bacteriën en virussen en is goed bij psoriasis, eczeem en brandwonden. De temperatuur van de ozoncabine is 35 graden.

Welke voedingsadviezen krijg ik?

Het voedingsadvies ais afgestemd op je levensstijl, energieverbruik en houdt rekening met bijvoorbeeld werk- en gezinsomstandigheden. Geen ingewikkelde diëten. Je leert je eetpatroon veranderen in een gezond en evenwichtig eetpatroon, zodat je een blijvend resultaat hebt.

Mag ik naast Zlim andere sporten uitoefenen en moet ik de oefeningen thuis doen?
Ja, je mag zeker andere sporten blijven beoefenen. Het is niet noodzakelijk om thuis de oefeningen te doen, echter elke vorm van beweging is uiteraard erg goed. Bij voorkeur een half uur per dag wandelen, fietsen ed.

Hoe lang ben ik bezig met een behandeling?
De oefeningen worden opgebouwd. Maximaal bent u een half uur bezig met het sporten in de warmtecabine. De ozontherapie duurt 15 minuten.

Ik heb rugklachten, worden deze erger?

Integendeel, doordat we rugbesparend te werk gaan en je rug- en buikspieren worden versterkt, zullen je klachten verminderen en mogelijk zelfs helemaal verdwijnen.

Blijft het resultaat als ik stop?
Ja, mits je blijft bewegen en een gezond eetpatroon aanhoudt.

Wat kan ik na mijn afslankkuur doen?
Je hebt bij Zlim de keuze om aan figuuronderhoud te doen. Een abonnement van een, dan wel twee keer per week. Daarnaast zijn er combinaties mogelijk met ons sportcentrum Morgen-Fit. Ook kunnen we je blijven ondersteunen met voedingsbegeleiding en weeg- en meetmomenten inplannen. Firguuronderhoud bij Zlim Elst is echt maatwerk dus!

Karine Berns, Eigenaar en Zlim-consulente

Met mijn achtergrond als maatschappelijk werker en NLP-coach steun en stimuleer ik mijn klanten in het – soms taaie – proces naar slanker worden. Om verantwoord en blijvend een gezond gewicht te bereiken. Ik werk, met mijn partner Rob Sanders, al jaren in ons Sportcentrum Morgenfit. Na grondige opknap en renovatie hebben we besloten in 2017 ons pakket uit te breiden met Zlim. Een degelijk concept met een wetenschappelijk bewezen methode. We streven naar een gemoedelijke sfeer in een prettige welnessomgeving met persoonlijke aandacht en bemoedigende ondersteuning. Het overbrengen van kennis is belangrijk, maar het motiveren en stimuleren is ons hoofddoel. Slanker worden is meer dan uiterlijk. Je leeft gezonder, langer en gelukkiger. Wie wil dat nu niet? Mijn teamleden en ik staan voor je klaar.

Aniek van der Hoeven, Zlim-consulente

Hoi, ik ben Aniek, en werk met ontzettend veel plezier bij Zlim Ooij en Elst.

Na het volgen van de Zlimopleiding ben ik steeds enthousiaster geworden over dit concept en nu volg ik ook de opleiding tot leefstijlcoach wat ik enorm interessant vind. Als dochter van de eigenaresse (Karine) ligt Zlim heel dicht na mijn hart en hoop ik zo veel mogelijk vrouwen te kunnen helpen naar een gelukkig en gezonder leven

Ik hoop mijn jeugdig enthousiasme over te kunnen dragen op de mensen die naar Zlim komen. Wij zorgen in ieder geval voor een fijne sfeer en kunnen het verschil maken voor heel veel mensen. Mensen weer zien stralen en  motiveren om gezonder te leven!

Moniek Spierings, Zlim-consulente

Hey, ik ben Moniek en studeer momenteel Voeding en Diëtetiek aan de HAN in Nijmegen. Daarvoor heb ik cursussen Voedingsdeskundige gevolgd aan sportacedemie AALO. Ik heb sporten altijd al leuk gevonden, vooral fitness spreekt me erg aan. Daarom heb ik een cursus Fitnessinstructie gevolgd en werk al enige tijd bij Sportcentrum MorgenFit in Ooij. Vooral het contact met mensen vind ik heel erg leuk. Samen naar een bepaald doel werken doormiddel van voedings- en beweegadviezen is mijn passie. Dat komt misschien ook wel doordat ik zelf heb ervaren dat het niet altijd even makkelijk is vol te houden. Ik weet hoe enorm belangrijk goede begeleiding is als je verantwoord wilt afvallen. Ik verheug me er dan ook op om jou de weg te wijzen naar een lichter, vrolijker leven. Zonder hocuspocus, met Zlim.

Contact formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.