Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Goirle

Fabriekstraat 2
5051 HP Goirle
Tel: 013-5341799

Openingsuren
Maandag 08u00-12u00 en 17u00- 21u00
Dinsdag 17u30-20u00
Woensdag 08u30-12u00 en 17u00- 20u30
Donderdag 08u00-12u00 en 17u00- 20u30
Vrijdag 08u30-12u00
Zaterdag 08u00-12u00

Vergoeding zorgverzekeraars

De gewichtsconsulente van ZLIM Goirle  mevrouw C. Beerens – de Vet is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hiermee voldoet zij aan de kwaliteitseisen van de zorgverzekeraars en kunnen de voedingsconsulten geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Dit hangt af van uw zorgverzekeraar en het pakket dat u heeft.
Kijk op onderstaande link en kijk of u hiervoor in aanmerking komt.
www.gewichtsconsulenten.nl

 

 

 

 

 

 

 

Ook bij Zlim Goirle

– UNIVERSAL CONTOUR WRAP : Een ontgiftende body wrap met een direct resultaat! De Universal Contour wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid en ontgift het lichaam. Versteviging en verstrakking van de huid, vermindert cellulite en maakt littekens en triae minder zichtbaar.  Gegarandeerd bij de eerste wrap minimaal -15 cm of je betaalt niets.

-VIBROSAUN: Combineert sauna en massage in één behandeling. Het is een wellness behandeling voor een ontspannen en gezond lichaam. De Vibrosaun is echt uniek bij het afvalproces omdat het de stofwisseling stimuleert. Door de stimulatie van de bloedcirculatie en hogere zuurstofopname worden extra koolhydraten verbrand waardoor indirect vetcellen worden afgebroken. Door het toenemen van de nierfunctie worden afval- en gifstoffen versneld afgevoerd. De vibratie heeft een frequentie die afgestemd is op het onderbewuste en is het een bewezen hulpmiddel voor stress, hoofdpijn en slaapstoornissen. De Vibrosaun is ook geschikt voor mensen met rugpijn,  reumatische- en gewrichtsklachten.

 

 

 

Contact formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.