Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Kortrijk

Elfde-Julilaan 146
8500 Kortrijk
Tel: 056 57 76 96 / 0471 13 84 85
E-mail: kortrijk@zlim.be

Openingsuren
Maandag 09u00-13u30 16u00-21u00
Dinsdag 09u00-13u30 16u00-21u00
Woensdag 08u30-12u00
Donderdag 09u00-13u30 16u00-21u00
Vrijdag 09u00-14u00
Zaterdag 09u00-12u00

Welkom bij Zlim Kortrijk!

HERFSTACTIE!!!

Bij aankoop van een 20-beurtenkaart naar keuze, sport (en ozon) je gratis in december 🙂

De actie is geldig t.e.m. 31 november!

 

Ben je 17 of 70? Ligt sporten niet in jouw aard? Heb je bovendien gezondheidsklachten (hernia, artrose, astma, reuma, fibromyalgie, …) die je beperken in je bewegingen? Toch wil je je figuur verstevigen en zouden er wat kilo’s af mogen.

Het zlim programma is aangepast aan je leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Bij zlim is elke klant uniek en volgt een individueel programma. Bovendien bereiken onze dames meer dan alleen een slanker lichaam. Door te zlimmen voelen zij zich fitter, mooier en gezonder.

Meest gestelde vragen over de Zlim-methode

Wat is TFM?

De Thermo Fysische Methode bestaat uit het uitvoeren van doelgerichte oefeningen in een verwarmde cabine met een omgevingstemperatuur van 36 graden. Het bewegingsprogramma stimuleert de vetverbranding en de warmte zorgt ervoor dat de spieren soepel en lenig blijven. U hoeft namelijk geen warming up of cooling down te doen. Daarnaast zorgt de warmte ervoor dat spierpijn wordt voorkomen. Door de speciaal op de klant afgestemde bewegingsprogramma’s wordt er aandacht besteed aan de probleemzone ‘s (buik, billen, armen,…). De oefeningen gebeuren onder individuele begeleiding.

Wat is de ozontherapie?

Ozon is een hoogwaardige vorm van zuurstof. Dit stimuleert de huiddoorbloeding en zorgt ervoor dat afvalstoffen beter afgevoerd worden. Hierdoor zal cellulitis duidelijk verminderen en wordt de huid strakker en zachter. De ozon stimuleert verder de celdeling waardoor huidcellen sneller vernieuwd worden. De ozon doodt bacteriën en virussen en is goed bij psoriasis, eczeem en brandwonden. De temperatuur van de ozoncabine is 38 graden.

Welke voedingsadviezen krijg ik?

Als diëtiste stem ik samen met jou de voeding af op je levensstijl, energieverbruik en rekening houdende met bijvoorbeeld werk- en gezinsomstandigheden. Geen ingewikkelde of strenge diëten. Je leert je eetpatroon veranderen in een gezond en evenwichtig eetpatroon, zodat je een blijvend resultaat hebt.

Mag ik naast Zlim andere sporten uitoefenen en moet ik de oefeningen thuis doen?

Ja, je mag zeker andere sporten blijven beoefenen. Het is niet noodzakelijk om thuis de oefeningen te doen, echter elke vorm van beweging is uiteraard erg goed. Bij voorkeur een half uur per dag wandelen, fietsen, zwemmen, ed.

Hoe lang ben ik bezig met een behandeling?

De oefeningen worden opgebouwd. Maximaal bent u een half uur bezig met het sporten in de warmtecabine. De ozontherapie duurt 15 minuten.

Ik heb rugklachten, worden deze erger?

Integendeel, doordat we rugbesparend te werk gaan en je rug- en buikspieren worden versterkt, zullen je klachten verminderen en mogelijk zelfs helemaal verdwijnen.

Blijft het resultaat als ik stop?

Ja, ALS je blijft bewegen en een gezond eetpatroon aanhoudt.

Wat kan ik na mijn afslankkuur doen?

Je hebt bij Zlim de keuze om aan figuuronderhoud te doen. Daarnaast zijn er ook abonnementen beschikbaar voor zowel 1x als 2x/week. Met of zonder ozontherapie. Ook kunnen we je blijven ondersteunen met weeg- en meetmomenten.

Voedingsadvies

Als diëtiste ben ik aangesloten bij het RIZIV en kan je ook als niet-klant van Zlim bij mij terecht voor op maat gemaakt voedingsadvies.

Stuur een mailtje naar kortrijk@zlim.be of bel mij op het nummer : 056 57 76 96

Sodexo sport- en cultuurcheques

Vanaf nu kan je bij Zlim Kortrijk ook betalen met de sport-en cultuurcheques van Sodexo!

Contact formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.