Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Oud-Beijerland

Julianastraat 30
3262 SJ Oud-Beijerland
Tel: 0186- 618 619

Openingsuren
Maandag 09u00-15.00 en 16u30-21u00
Dinsdag 09u00-12u30
Woensdag 09u00-12u30 en 17u00-20u00
Donderdag 09u00-12u30 en 16u30-21u00
Vrijdag 09u00-12u30
Zaterdag 09u00-12u00

Vraag uw gratis figuuranalyse aan. Mét schriftelijke centimetergarantie en mogelijke terugbetaling door de zorgverzekeraar voor de voedingsconsulten!

De gewichtsconsulente van ZLIM Oud-Beijerland mevrouw J. Bestebreur is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hiermee voldoen zij aan de kwaliteitseisen van de zorgverzekeraars en kunnen de voedingsconsulten geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Dit hangt af van uw zorgverzekeraar en het pakket dat u heeft.

Kijk op volgende link en kijk of u hiervoor in aanmerking komt: www.gewichtsconsulenten.nl

Faciliteiten

Afvallen en/of afslanken met het gewenste resultaat doe je bij zlim in Zuid-Holland. Wij werken met een vier- stappenmethode die succes elke keer weer opnieuw bewijst. Wil je ook afvallen en/of afslanken en ben je woonachtig in de Hoeksche Waard, Zuid-Holland? Vraag vandaag nog je gratis figuuranalyse aan.

Gericht afvallen dankzij een professionele praktijk nabij de Hoeksche Waard, Zuid-Holland

Maak kennis met onze vier- stappenmethode en kom erachter hoe eenvoudig efficiënt afvallen is. Het begint allemaal met een gratis figuuranalyse. Deze kun je gewoon online aanvragen. Tijdens de figuuranalyse word je op 9 plekken gemeten. Aan de hand van deze resultaten kijken we wat mogelijk is en wat jouw wensen zijn. Wij geloven in doelgericht bewegen. Dit betekent dat jij bepaalt welke zones je wilt aanpakken. Dankzij de verwarmde cabines kun je doelgericht en medisch verantwoord verschillende oefeningen doen. Per keer sport je ongeveer 30 minuten.

Afvallen, afslanken en ontspannen bij de afvalpraktijk in omgeving van de Hoeksche Waard, Zuid-Holland

Ontspannen is ook een onderdeel van de zlim-methode. Voor 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine. Deze cabine is voorzien van ozonzuurstof dat ervoor zorgt dat je poriën geopend worden. Dit stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Het uiteindelijke resultaat is: cellulitis vermindert sterk of verdwijnt zelfs en je huid wordt weer mooi, strak en glad. De laatste stap van onze methode is het voedingsadvies. Want afvallen gaat hand in hand met goede voeding. Je krijgt professioneel advies van onze gediplomeerde gewichtsconsulente, J. Bestebreur die je steunt en aanmoedigt gedurende het proces. Je zult verbaasd zijn over wat je allemaal wél mag eten.

Vraag vandaag nog een gratis figuuranalyse aan!

Heb je ook zin om weer lekker in je vel te zitten en wil je snel beginnen met afvallen en/of afslanken bij de specialist nabij de Hoeksche Waard in Zuid-Holland? Online vraag je eenvoudig een gratis figuuranalyse aan waarna wij graag een afspraak voor je inplannen. Heb je vragen over onze methode? Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0186-618619.

Inrichting studio

Contact formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.