Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Havikstraat 5a
6135 ED Sittard
Ingang links om de hoek, 1e verdieping.
Tel: 046- 458 4149

Openingsuren
Maandag 09u00-12u00 en 17u00-21u00
Dinsdag 09u00-12u00 en 17u00-21u00
Woensdag 09u00-12u00
Donderdag 09u00-12u00 en 16u00-21u00
Vrijdag 09u00-12u00
Zaterdag 09u00-12u00

Zlim Zomeractie

ZLIM ZOMERACTIE

Start NU met de ZOMERACTIE van Zlim Sittard en profiteer van €100 voordeel bij een Zlim-kuur van 3 maanden (€54 korting + 2 gratis behandelingen t.w.v. €46).

Deze actie is geldig t/m 30 september 2019.

Een Zlim-kuur van 3 maanden bestaat uit 24 sport- en ozonbehandelingen, inclusief persoonlijk voedingsadvies.

Bel voor meer informatie en/of een gratis en vrijblijvende figuuranalyse naar 046-4584149 of vul het contactformulier in op deze pagina.

Vergoeding zorgverzekeraar

Kyra Tummers is namens de vestiging ZLIM SITTARD aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitseisen van de zorgverzekeraars en kunnen de voedingsconsulten geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Dit hangt af van uw zorgverzekeraar en het pakket dat u heeft.
Kijk op onderstaande website of u hiervoor in aanmerking komt.
www.gewichtsconsulenten.nl

Ook bij Zlim Sittard: ZWANGERSCHAPSPROGRAMMA

Wil jij tijdens je zwangerschap op een verantwoorde manier sporten en met je voeding bezig zijn? Volg dan nu bij Zlim Sittard het zwangerschapsprogramma:
* Speciaal aangepast sportprogramma in warmtecabines (35°) gericht op conditie, bekkenbodemtraining en ontspanningsoefeningen.
* Gezonde voedingsadviezen afgestemd op de verschillende trimesters van de zwangerschap en op de periode van borstvoeding
* Goede voorbereiding op de bevalling

Ook in dit programma kunnen de voedingsconsulten geheel of gedeeltelijk vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

Tieners bij Zlim Sittard

Zlim Sittard heeft Fit&Health-programma ontwikkeld voor meiden vanaf 12 jaar. Een hiervoor opgeleide gewichtsconsulente zal uw kind coachen en begeleiden bij het aanpassen van een gezonde leefstijl en voedingspatroon. Dit gaat in combinatie met het volgen van een speciaal aangepast sportprogramma in de warmtecabine en een huidbehandeling in de ozoncabine. De voedingsconsulten in dit programma kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Wilt u graag meer informatie, dan kunt u samen met uw dochter een afspraak maken voor een vrijblijvende figuuranalyse.

Sfeerimpressie studio

Contact formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.