Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Dries 57
6006 HR Weert
Tel: 0495- 531 568
e-mail: weert@zlim.nl

Openingsuren
Maandag 08u30-14u00 en 17u.00-21u00
Dinsdag 08u30-12u00
Woensdag 08u30-12u00 en 17u.30-20u30
Donderdag 08u30-14u00 en 17u.00-21u00
Vrijdag 08u30-12u30
Zaterdag 08u30-12u00

Trots op dit top resultaat! Lees Marlons Zlim ervaring:

‘Happy mind – Healthy life
-10 kg -74 cm

Je hebt het vast eens gehoord of misschien wel zelf gezegd: ‘Ik ben er klaar mee!’. In januari zei ik tegen mezelf: ‘Ik ben er klaar voor!’. Na een waardevolle weg op mentaal vlak bewandeld te hebben was ik klaar om aan mijn fysieke verschijning te werken.

En zo begon ik op 7 januari 2019 aan mijn afslankkuur van 24 weken bij Zlim met als doel om binnen die 24 weken blijvend 10 kilo gewichtsverlies te behalen door het creëren van een happy & healthy lifestyle. En dit in combinatie met sporten in een súper vrouwvriendelijke omgeving.

Mijn doelen en voedingspatroon bespreek ik met Marieke, de diëtist bij Zlim Weert. Zij moedigt me aan om vol vertrouwen voor mijn doelen te gaan en ze werpt een positief kritische, professionele en op mij afgestemde blik op mijn eetdagboek. Ik krijg uitleg, inzicht, keuzemogelijkheden en variatie aangeboden om voor mij de beste en gezondste keuzes te maken. Bij Zlim wordt me niks verboden en daarom weet ik dat de resultaten blijvend zijn! Het is geen kwestie van volhouden, het is een blijvende shift in mindset voor een gezonde leefstijl.

De weeg- en meetmomenten omarm ik, de op mij afgestemde work-outs brengen me voldoening. En voordat ik de fantastische Zlim-meiden bedank voor weer een fijne sessie, geniet ik van de me-time in de ozoncabine en loop ik helemaal zen en voldaan de deur uit.


En zo manifesteerde ik binnen no time mijn doel: Blijvend 10 kilo eraf én maar liefst -74 cm!

En omdat het zo ontzettend lekker voelt, geef ik mezelf nog 7 maanden Zlim cadeau om nogmaals 10 kilo blijvend te verliezen. Op naar de allerbeste versie van mezelf!

Liefs, Marlon ( 32 jaar )

Maike’s Zlim ervaring

-8,5 kg -73 cm

In 1,5 jaar was ik 8 kg bijgekomen. Mijn moeder en beste vriendin hebben bij Zlim een goed resultaat gehaald en waren er zeer tevreden over.
Daardoor heb ik in januari de stap gezet om bij Zlim te beginnen.
Ik ben heel tevreden met het behaalde resultaat. In mijn eetpatroon heb ik mijn portiegroottes aangepast en weet ik beter om te gaan met wat ik eet na bijv. een avonddienst.
In de weekenden maak ik bewuste keuzes als het gaat om alcohol en hapjes en ik heb daarin een goede balans gevonden.

Eind mei heb ik mijn doel al bereikt; -8,5kg en -73cm!
Ik blijf nu bij Zlim 2x per week sporten om mijn resultaat te onderhouden.

Kim’s Zlim ervaring

-12 kg  -87cm

In juli 2018 begon ik zonder verwachtingen aan Zlim. Mijn grote wens was om mijn kleding van voor de zwangerschap weer aan te kunnen trekken.

Als ik aan Zlim Weert denk, denk ik aan: betrokken, persoonlijk, kleinschalig, gezellig, warm, inspirerend, resultaatgericht.
Alle lieve dames kennen je daar en altijd even dat persoonlijk contact en de aanmoediging! Een passend aanbod voor jou. Heerlijke recepten en oefeningen met resultaat!

Ik kwam er direct achter dat je niet hoeft te lijnen, maar dat alles draait om gedragsverandering! Ben je bewust van wat je eet en waarom je het eet en wanneer! Die gedragsverandering heeft er bij mij voor gezorgd dat ik inmiddels 12 kilo kwijt ben en daar ben ik deze dames nog iedere dag dankbaar voor!

Zo blijkt maar weer dat ik evengoed gewoon Kim kan zijn, met dat glaasje wijn en met dat brokje chocolade en zonder die 12 kilo 😉

 

Ellen Kamphuis-Crijns - Zlim consulent

Even voorstellen, Hallo, ik ben Ellen Kamphuis-Crijns, getrouwd met Erik, moeder van 4 kinderen en oma van 2 kleinkinderen. Het is bij ons thuis meestal de zoete inval, waar ik enorm van geniet. Het geregeld samen zijn met mijn gezin vind ik heel belangrijk en vooral erg gezellig. Na heel wat jaren als fulltime moeder het huishouden gemanaged te hebben ben ik 4 jaar geleden met heel veel plezier bij Zlim begonnen. Het zorgen en coachen van anderen zit in mijn bloed. Daarnaast vind ik het leuk om jou vanaf de zijlijn te begeleiden en een luisterend oor te bieden. Zelf tennis, wandel, Zlim en lees ik graag. Ook houd ik van lekker eten, met (vaak) een wijntje erbij! Voor de afwisseling breng ik ook af en toe een bezoekje aan de bioscoop of het theater. Ik ben opgeleid als verpleegkundige en heb in verschillende disciplines gewerkt waaronder de kraamzorg, de jeugdgevangenis en de wijkverpleging. Ik wist dus al vroeg dat ik graag wilde (ver)zorgen. Om fit te blijven zorg ik er iedere dag voor dat ik even ga “ luchten” en bewegen. Goede voeding en gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad. Verder geniet ik erg van de kleine dingen om me heen en ben dankbaar voor al het moois in mijn het leven. Ik kan dus wel stellen dat ik een gelukkig mens ben. Laten we er samen een mooi jaar van maken. Tot gauw bij Zlim!

Veerle Dignouts - Zlim consulent en gewichtsconsulente

Even voorstellen, Veerle Dignouts,  22 jaar, woont in Weert. Ik heb de opleiding Wellness & Lifestyle gevolgd, daar heb ik ook mijn Gewichtsconsulente certificaat behaald. Op het moment studeer ik HBO Sportkunde aan de Sporthogeschool in Eindhoven. Al bijna 5 jaar werkzaam bij Zlim waar ik het geweldig vind om mensen te begeleiden en samen doelen te realiseren en te behalen. Mijn grootste passie is wedstrijd turnen, ook geef ik turnles aan jong talenten bij Jan van Weert. Ik hou van reizen en in mijn vrije tijd ga ik het liefst Zlimmen, winkelen, uiteten en terrasjes pakken.

Marieke Raemakers, dietist & Zlim-Consulent

Even voorstellen, Ik ben Marieke Raemakers (33 jaar), werkt bij Zlim sinds 2013 als diëtist en Zlim-consulent. Happy in love en samenwonend met Patrick in Weert. Mijn tweede liefde is eten! Ik denk er de hele dag aan en probeer van iedere maaltijd een (kleurrijk) feestje te maken, het is voor mij altijd de uitdaging om de maaltijden gezond én lekker te maken. Ik ben de HBO opleiding tot diëtiste gaan volgen in Nijmegen, zodat ik mensen kan helpen om met een gezond eetpatroon in balans te blijven. Mijn affiniteit met sporten heb ik niet altijd gehad; tot mijn 18e was ik niet zo’n sporter; ik ging af en toe eens naar de fitness om bij te kletsen met een vriendin. Sporten ben ik pas leuk gaan vinden toen ik merkte dat het resultaat opleverde en dat er sporten waren die ik leuk vond: hardlopen & Zlimmen. Bij Zlim ben ik helemaal op mijn plek: op een persoonlijke wijze dames van alle leeftijden coachen bij het sporten en een gezond eetpatroon. Wat je nog niet van mij wist: * ik ben een grote eter,..vraag maar eens aan Renée waar ze mij van kent 😉 * ik ben gek op pindakaas, ik heb meerdere soorten in huis en eet er meestal veel te veel van,…oeps

Renée Bronzwaer, Eigenaar en Zlim-consulente

Even voorstellen ik ben Renée, getrouwd met Nick Bronzwaer.  Trotse moeder van Fenne en Bo.  Ik heb altijd al veel affiniteit met sport en gezond maar lekker eten. Vanwege een knie blessure heb ik na het halen van mijn HAVO-diploma besloten de opleiding Pedagogiek te volgen ipv een sportopleiding. Tijdens deze studie bleef het knagen iets te doen op het gebied van gezonde leefstijl. Vandaar mijn keuze tot de minor: Health en lifestyle waar ik vervolgens de titel: Lifestyle coach ontving. Dit gaf mij de aanzet te solliciteren buiten het pedagogisch werkveld. Ik ben er van overtuigd dat het belangrijk is, dat te doen wat jou gelukkig maakt, dat dat niet altijd makkelijk is of dat er ook gewoon dingen bij horen die minder leuk zijn, tja dat klopt. Maar werken op een plek waar jij happy van wordt dat betekent voor mij een stukje levensgeluk. Met plezier naar je werk, voor mij meer hobby dan wat anders! Het Zlim concept past voor 100% bij mij, als ik aan Zlim denk denk ik aan de volgende woorden: persoonlijk – kleinschalig – ‘doe maar gewoon’ – gezond en lekker eten – lekker in je vel – ‘met vallen en opstaan’ – beweging – ontspanning. Dit zijn woorden die passen binnen Zlim maar ook passen bij mijzelf. Een eerlijke en leuke manier van bezig zijn met een gezonde leefstijl, het hoeft niet allemaal op en top, het moet passen binnen jouw leven ofwel er moet balans zijn. En jij, ja vooral jij moet je er happy bij voelen. En wij begeleiden jou daar graag bij!

Wát een mooi resultaat!

Marian is bij Zlim Weert in april 2017 begonnen met een afslankkuur, nu in december is ze maar liefst 14kg afgevallen en 100 cm minder! Lees haar ervaring op onze Facebook pagina: www.facebook.com/zlimweert

Onze studio

Contact formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.