Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Heistraat 20/26 (boven CASA)
2610 Wilrijk
Tel: 03 828 18 41
Mail: wilrijk@zlim.be

Openingsuren
Maandag 16u30 - 21u00
Dinsdag 09u00 - 21u00
Woensdag 08u00 - 12u00
Donderdag 09u00 - 21u00
Vrijdag 09u00 - 13u00
Zaterdag 08u00 - 12u00

Annik vertelt ...

Zlim Wilrijk is zoveel meer dan enkel op de weegschaal staan! Een cijfer zegt niet alles. We luisteren graag naar jullie wensen, verhalen, doelen, bevindingen en eventuele obstakels. Zo bereiken we samen je doel!

Annik vertelt: “Niettegenstaande ik veel loop en fiets was het al jaren een strijd om op gewicht te blijven. Ik kook en eet heel graag en vond maar geen evenwicht tussen lekker eten en genieten enerzijds en op gewicht blijven anderzijds. Bij ZLIM krijg ik de persoonlijke begeleiding en vooral de juiste oefeningen zodat ik centimeters verlies op de plaatsen waar ik het wil. De korte opvolging en bijsturing is voor mij het geheim van deze formule. De wekelijkse recepten geven me telkens nieuwe inspiratie en zo blijft koken en eten een plezier. Ik herval niet in saaie gerechtjes en blijf op mijn gewicht.”

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse :-)!

Meest gestelde vragen over de Zlim-methode

Wat is TFM? De Thermo Fysische Methode bestaat uit het uitvoeren van doelgerichte oefeningen in een verwarmde cabine met een omgevingstemperatuur van 32 gaden. Het bewegingsprogramma stimuleert de vetverbranding en de warmte zorgt ervoor dat de spieren soepel en lenig blijven.U hoeft namelijk geen warming up of cooling down te doen. Daarnaast zorgt de warmte ervoor dat spierpijn wordt voorkomen. Door de speciaal op de klant afgestemde bewegingsprogramma’s wordt er aandacht besteed aan de probleemzone ‘s (buik, billen,armen,…). De oefeningen gebeuren onder individuele begeleiding.

Wat is de ozontherapie? Ozon is een hoogwaardige vorm van zuurstof. Dit stimuleert de huiddoorbloeding en zorgt ervoor dat afvalstoffen beter afgevoerd worden. Hierdoor zal cellulitis duidelijk verminderen en wordt de huid strakker en zachter. De ozon stimuleert verder de celdeling waardoor huidcellen sneller vernieuwd worden. De ozon doodt bacteriën en virussen en is goed bij psoriasis, eczeem en brandwonden. De temperatuur van de ozoncabine is 38 graden.

Welke voedingsadviezen krijg ik? Wilrijk werkt samen met een diëtiste en zij stemt de voeding af op levensstijl, energieverbruik en houdt rekening met bijvoorbeeld werk- en gezinsomstandigheden. Geen ingewikkelde diëten. Je leert je eetpatroon veranderen in een gezond en evenwichtig eetpatroon, zodat je een blijvend resultaat hebt.

Mag ik naast Zlim andere sporten uitoefenen en moet ik de oefeningen thuis doen? Ja, je mag zeker andere sporten blijven beoefenen. Het is niet noodzakelijk om thuis de oefeningen te doen, echter elke vorm van beweging is uiteraard erg goed. Bij voorkeur een half uur per dag wandelen, fietsen, zwemmen, ed.

Hoe lang ben ik bezig met een behandeling? De oefeningen worden opgebouwd. Maximaal bent u een half uur bezig met het sporten in de warmtecabine. De ozontherapie duurt 15 minuten.

Ik heb rugklachten, worden deze erger? Integendeel, doordat we rugbesparend te werk gaan en je rug- en buikspieren worden versterkt, zullen je klachten verminderen en mogelijk zelfs helemaal verdwijnen.

Blijft het resultaat als ik stop? Ja, ALS je blijft bewegen en een gezond eetpatroon aanhoudt.

Wat kan ik na mijn afslankkuur doen? Je hebt bij Zlim de keuze om aan figuuronderhoud te doen. Een abonnement voor zowel 1x als 2x/week. Met of zonder ozontherapie. Ook kunnen we je blijven ondersteunen met weeg- en meetmomenten. Firguuronderhoud bij is maatwerk!

VOOR / NA

Zwanger of net bevallen

Wil je tijdens en/of na de zwangerschap op een verantwoorde manier sporten en met gezonde voeding bezig zijn? Volg dan nu bij Zlim Wilrijk het zwangerschapsprogramma:

– Speciaal aangepast sportprogramma in warmtecabines (32°) gericht op conditie en bekkenbodemtraining

– Relaxerende ozontherapie (+huidversteviging buikzone)

– Gezonde voedingsadviezen met ‘tips and tricks’ van de diëtiste In dit programma kan het voedingsadvies gedeeltelijk vergoed worden bij uw zorgverzekeraar EN geniet je als jonge mama van een leuke korting (zie ook rubriek kortingen).

Vitaal en gezond

Chronische nek- en/of rugpijnen, fybromyalgie, artrose, reuma, 65+, …?

Naast de algemene Zlim-methode, kan u genieten van een op maat gemaakt oefenprogramma waar vitaliteit en gezondheid voorop staan. Ongeacht welk kwaaltje en/of welke leeftijd. Verlies je hierbij toch enkele centimeters, dan is dit mooi meegenomen.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie.

Voedingsadvies

Het juiste voedingsadvies bij de juiste persoon!

De diëtiste begeleid je tijdens de kuur zodat je op een gezonde en verantwoorde manier afvalt. Kilo’s verliezen tijdens de kuur en je gewicht behouden achteraf. Afvallen met gezond verstand!

De diëtiste is erkend en aangesloten bij het RIZIV dus ook als NIET-klant van Zlim Wilrijk kun je bij haar terecht voor voedingsbegeleiding op maat.

Bel naar 03/828.18.41 of mail naar wilrijk@zlim.be voor meer informatie.

Instituut Wilrijk

Contact formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.