Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Laagste sterfte met groenten en fruit per dag

Een hoge inname van groente, fruit en peulvruchten verlaagt het risico om te overlijden aan hart- en vaatziekten met 27 procent. Het totale sterfterisico neemt met 19 procent af. De voordelen zijn het grootst bij een totale inname vanaf 375 tot 500 gram per dag. Hogere innames geven weinig extra voordeel. Dit blijkt uit een groot bevolkingsonderzoek, gepubliceerd in The Lancet. In het onderzoek zijn ruim 135.000 mensen afkomstig uit 18 landen op 5 continenten, gemiddeld 7,5 jaar gevolgd.

Fruit en rauwe groenten

In het onderzoek zijn voor fruit en rauwe groenten meer voordelen gevonden dan voor gekookte groenten. De inname van gekookte groenten liet maar een bescheiden voordeel zien op het sterfterisico, terwijl de inname van rauwe groenten juist een sterk voordeel bood. Volgens de onderzoekers zouden voedingsadviezen de gezondheidsvoordelen van rauwe groenten dus meer moeten benadrukken. De inname van peulvruchten hield vooral verband met een lagere totale sterfte.

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >