Lees hier alle maatregelen omtrent corona: meer info

Lof schotel met vijgen

4 personen / voorbereiding 10 minuten / oven 25 minuten

Ingrediënten:

  • ½ kilo aardappelen
  • ½ rode ui
  • 4 stuks vijgen
  • 1 grote stronk radicchio (of 2stronkjes wit/roodlof)
  • 30g walnoten
  • 80g geitenkaas
  • 3 takjes peterselie
  • balsamico azijn

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de aardappelen, snijd ze in stukjes, kook in 10min half gaar met een snufje zout. Snipper ondertussen de rode ui, snijd de vijgen en geitenkaas in kleine blokjes en de lof in reepjes. Vet de ovenschaal in, leg de helft van de aardappelen in de schaal, daarna de helft van de lof, vijgen, walnoten en geitenkaas, leg deze laag voor laag op elkaar. Doe dit vervolgens nog een keer. Verwarm de ovenschotel in 25min gaar. Hak de peterselie fijn.

Serveer met een beetje balsamico en de verse peterselie.

 

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?