Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

MAG IK 1 PORTIE CONCENTRATIE?

Je kent het wel; Je rent van de ene plek naar de andere. We hebben altijd haast en kunnen soms erg gestrest zijn. Ook komt er nog eens bij dat we niet altijd even goed eten. Juist goed en voldoende eten is de basis voor een goede concentratie en het optimaal functioneren van de hersenen, waardoor je stress vermijd!

Kies de juiste brandstof voor je hersenen Je hersenen hebben brandstof nodig om te kunnen functioneren. Onvoldoende brandstof leidt vaak tot hoofdpijn, concentratieproblemen en stress. De beste brandstof voor je hersenen zijn langzame koolhydraten. Deze zijn vooral te vinden in volkoren producten, zoals volkorenbrood, Brinta, maar ook zilvervliesrijst, volkoren pasta, aardappelen en fruit. Daarnaast zitten er ook veel vezels in en die zorgen voor een verzadigd gevoel.

Ontbijten = betere concentratie en minder stress Na je nachtrust is het belangrijk dat je jou hersenen voorziet van brandstof. Je hebt ten slotte de hele nacht niets gegeten en daarom kun je concentratieproblemen krijgen wanneer je niet ontbijt. Als ontbijt kun je het beste beginnen met een vezelrijke maaltijd die langzaam energie afgeeft; Denk hierbij aan kwark met fruit, een volkoren boterham met mager beleg of een schaaltje Brinta met melk.

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >