Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Passen druiven en bananen in een gezond eetpatroon?

FB_IMG_1487332096365

Deze fruitsoorten staan in een slecht daglicht in verband met hun suikergehalte. Echter vind je in bananen en druiven vitamines en mineralen die appels en peren weer niet hebben. Ieder fruitsoort heeft zo zijn belangrijke voedingswaardes en kenmerken, met andere woorden: Varieer! Druiven kunnen in een bakje bijvoorbeeld makkelijk zijn voor op pad of in de auto als tussendoortje ( = 1 portie fruit) in tegenstelling tot een kiwi die je makkelijker thuis uitlepelt. Een banaan is soms erg groot en bevat daardoor meer calorieën dan een gemiddeld stuk fruit. Als je als tussendoortje bijv. yoghurt met banaan wilt eten, pak dan eens een halve banaan en bewaar de andere helft in de koelkast voor later. Deze is de dag erna zeker nog goed! Of deel de andere helft met iemand anders. Eet fruit van het seizoen en varieer zo veel mogelijk, dan krijg je én meer verschillende voedingsstoffen binnen én varieer je met de gehaltes in suikers!

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >