Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

In 4 stappen naar een mooier figuur

Precies afslanken waar jij het wilt of algeheel afslanken is nu eenvoudiger dan ooit. Zlim helpt je met een individuele aanpak voor gegarandeerd resultaat.

Slank in 4 stappen

1Gratis figuuranalyse

De eerste kennismaking met zlim is een gratis figuuranalyse

Tijdens deze figuuranalyse word je uitgebreid geïnformeerd over onze methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn.

Elke vrouw is immers verschillend

Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie word je persoonlijke programma opgesteld. Via de metingen weet je precies hoeveel centimeters je kunt afslanken en op welke plaatsen. Tevens krijg je van ons een schriftelijke centimetergarantie.

Vraag uw gratis figuuranalyse ›

2Doelgericht bewegen

Verlies centimeters waar jij het wilt

Doelgericht bewegen zorgt voor de afbraak van overtollig vet op die plaatsen waar jij het wilt. Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid.

Figuurcorrectie voor jong en oud

In een aangenaam verwarmde cabine voer je onder deskundige begeleiding de bewegingen uit. Doelgericht en medisch verantwoord. De oefeningen worden immers liggend uitgevoerd, zodat je rug en gewrichten worden ontlast. De warmte in de cabine bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis, fibromyalgie, dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het sporten. De warmte verkort aanzienlijk de tijd waarin je bezig bent. Per keer ben je ongeveer 30 minuten aan het sporten. Kortom, doelgericht bewegen is gezond sporten en geschikt voor jong en oud.

Bewezen concept

Zlim past de TFM-methode toe voor algemeen gewichtsverlies en plaatselijke figuurcorrectie. Deze methode bewijst zich al meer dan 30 jaar! Je doet dus een beroep op een bewezen concept en laat je niet zomaar leiden door één of andere hype. Voedingswetenschappers van de universiteit van Wageningen volgden in 2008 gedurende 40 weken 39 vrouwen die diverse afslankmethodes volgden. Dit recent onderzoek toont aan dat intensieve voedingsbegeleiding in combinatie met doelgericht bewegen de beste methode is om af te vallen.

3Ozontherapie

Een revolutie voor een gezonde en strakke huid

Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van de zlim-methode. Gedurende 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. De ozonzuurstof stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Deze unieke weldaad zorgt ervoor dat je huidcellen sneller worden vernieuwd en je huid perfect aansluit op de plaatsen waar overtollig vet is verdwenen. Gevolg: cellulitis vermindert of verdwijnt en je huid wordt weer mooi, strak en glad.

4Voedingsadvies

Je slimme voedingsbalans

Tijdens de kuur begeleiden de zlim-consulentes je bij het geleidelijk aanpassen van je eet- en leefpatroon. Je krijgt hierbij verantwoord voedingsadvies van gediplomeerde diëtisten en/of gewichtsconsulenten. Zlim past dus geen ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties toe, maar wel een aanpak met een lange termijnvisie, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

De zlim-voedingsdeskundigen volgen de richtlijnen van gezonde voeding en je zult versteld staan als je ziet wat je allemaal mag eten en in welke hoeveelheden. Je leert evenwichtig en gezond te eten, zodat je nu niet alleen kilo’s kwijtraakt, maar ook straks na het einde van je kuur je nieuwe gewicht kunt behouden.

> Ontdek onze gezonde en lekkere recepten

4p 20 min Ingrediënten: 250g volkoren noodles 400g zoete aardappelblokjes 400g bimi 300g kipstukjes 1…

Lees meer >

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >