Zlim Nuth

Samen met jou de uitdaging aangaan

Wij zijn Zlim Nuth en willen je graag welkom heten op onze pagina. Team Zlim Nuth bestaat uit young professionals die gemotiveerd, energiek en behulpzaam zijn. Wij willen dan ook graag samen met jou de uitdaging aangaan om overtollig gewicht te verliezen en jouw figuur te corrigeren. We delen graag onze kennis en ervaring om dit doel te bereiken. We zijn opgeleid in professionele voedingsleer, gewichtsconsulent, People and Business Management, psychologie en Life Coach. Wij geven een gepast en realistisch advies in het behalen van jouw doel.

“Wij zorgen ervoor dat jij jouw overtollige kilo’s en centimeters op een gezonde manier verliest.”

Persoonlijke begeleiding

Bij ons ben jij uniek. Daarom gaan we samen aan de slag om jouw doel te bereiken. Je wordt regelmatig gewogen en gemeten. We gaan aan de slag met jouw eetpatroon waarbij wij niet werken met een dieet maar met bij jou passende adviezen over gezonde voeding. Je wordt persoonlijk begeleid tijdens het bewegen en mag daarna heerlijk ontspannen in onze ozoncabines. Zo zorgen wij ervoor dat jij jouw overtollige kilo’s en centimeters binnen een hele korte tijd, op een gezonde manier, verliest waarbij je huid zich mooi aanpast aan je nieuwe gewicht.

Zlim Nuth

Programma’s op maat gemaakt

Zlim Nuth is meer dan alleen een afslankstudio. Het maakt voor ons geen verschil of jij 5 kg, 10 kg of 20 kg wil afvallen of simpelweg wil werken aan je gezondheid. Onze programma’s worden voor jou op maat gemaakt en zorgen ervoor dat je altijd in staat bent om de oefeningen uit te voeren. Met gezondheidsproblemen als reuma, artrose en fibromyalgie kunnen we rekening houden door de oefeningen aan te passen. Ook voor de fasen voor-tijdens-na de zwangerschap kunnen wij ondersteunende begeleiding bieden. Iedere vrouw heeft een lichaam met een eigen verhaal en wij kijken wat het beste bij jou past.

Onze persoonlijke aanpak garandeert resultaat en zorgt ervoor dat jij balans krijgt tussen gezond en genieten waarbij Zlim de kers op de taart is.

Zlim Nuth is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Onze vestiging

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?

Nuth

Stationstraat 67a / 6361 BH Nuth

T / 045 - 524 57 76 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag09.00 - 12.30 en 16.30 - 21.00
  • Dinsdag09.00 - 12.30 en 18.00 - 21.00
  • Woensdag09.00 - 12.00
  • Donderdag09.00 - 12.30 en 16.30 - 21.00
  • Vrijdag09.00 - 12.00
  • Zaterdag08.30 - 12.30
  • ZondagGesloten