Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Vind jij het ook moeilijk om ongezonde snacks te laten staan?

Vind jij het ook zo moeilijk om allemaal lekkere, ongezonde dingen te laten staan, zoals koek, snoep, chocolade, chips en nootjes? Je bent niet de enige! Heel veel mensen hebben hier moeite mee. Een paar handige tips om te voorkomen dat je gaat snoepen en snacken:

  • Eet niet te weinig. Zorg ervoor dat je geen honger kunt krijgen door goede hoofdmaaltijden te eten en op tijd een gezond tussendoortje te nemen. Je krijgt dan niet echt honger, waardoor het makkelijker is om de verleiding te weerstaan.
  • Vind een vervanging. Bij zoete trek vervang je koek of chocolade door iets anders zoets, zoals fruit. Je houdt jezelf dan een beetje voor de gek, maar het werkt wel. Bij hartige trek kun je bijvoorbeeld een cracker met smeerkaas nemen.
  • Sla je door de trek heen. De echte trek gaat meestal snel weer over. Zoek daarom wat afleiding en dwing jezelf om minimaal 20 minuten te wachten voor je iets mag nemen. Vaak heb je na die 20 minuten niet eens echt trek meer. Iemand bellen, douchen, een rondje wandelen of een huishoudelijk klusje doen, werkt goed als afleiding.
  • Beloon jezelf. Niet snoepen is super moeilijk. Daarom mag hier best een beloning tegenover staan. Stop bijvoorbeeld elke dag dat je niet hebt gesnoept een euro in een potje. Uiteindelijk kun je van dat geld iets leuks voor jezelf kopen. Maar dan geen eten natuurlijk!
  • Zoek medestanders. Het kan heel goed helpen als je samen met iemand wilt stoppen met snoepen, bijvoorbeeld je partner, je zoon of dochter, een vriend of vriendin of een collega. Heb je een moeilijk moment, dan kun je daar direct met iemand over praten en die persoon kan je dan motiveren om niks ongezonds te nemen.
  • Ga moeilijke situaties uit de weg. Op sommige momenten van de dag kun je bepaalde plekken maar beter vermijden om trek te voorkomen. Denk aan de snoepautomaat rond 4 uur ’s middags, een receptensite op internet vlak voor het avondeten, een benzinestation vlak voor de lunch of de supermarkt als je nog niet hebt gegeten.
4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >