Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Voordelen

Gegarandeerd resultaat

Schriftelijke garantie op resultaat

Zlim biedt je een medisch verantwoorde aanpak, gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Daarom kunnen we je een schriftelijke centimetergarantie geven. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Zlim werkt echt! Gooi je twijfels dus overboord.

> vraag alvast je gratis figuuranalyse aan

Een plattere buik of mooiere benen en/of billen?

Met zlim sla je de juiste weg in om je weer goed te voelen… en met gegarandeerd resultaat!

> ontdek de zlim-afslankmethode

Deskundige begeleiding

Meer resultaat dankzij personal coaching

Bij zlim word je persoonlijk begeleid door deskundige consulenten en gediplomeerde diëtisten en /of voedingsconsulenten.

Afvallen is niet makkelijk. Daarom is persoonlijke begeleiding en permanente morele steun van onze deskundige consulenten zeer belangrijk. Zij zijn je ‘mental coach’ en begeleiden je tijdens het afslankproces. Je vindt bij hen steun tijdens moeilijke momenten en de nodige motivatie. Met zlim sta je er niet alleen voor! Afslanken onder begeleiding geeft namelijk meer succes en een beter behoud van gewicht. Je begeleidsters staan er garant voor dat jij de afgesproken doelen haalt.

Bron van motivatie en ondersteuning

Bij zlim weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om je motivatie vast te houden. Vol goede moed begin je op maandag om het op dinsdag al weer kwijt te zijn. Tel daarbij de talloze diëten, maaltijdvervangers, sportscholen en alles wat je al hebt geprobeerd en de moed zakt je in de schoenen. Wij bij zlim snappen dat. Naast de vanzelfsprekende adviezen voor een lekker en gezond eetpatroon zonder te diëten, ondersteunen we je om van afslanken geen straf te maken maar een beloning! Omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om positief deze uitdaging aan te gaan. We coachen je in moeilijke momenten door naar je te luisteren en met je mee te denken. Om samen met jou structurele oplossingen te vinden, zodat jij je doel niet alleen bereikt, maar ook behoudt! Persoonlijke coaching en aandacht is ons motto.

Meer levenskwaliteit

Met zlim investeer je in je gezondheid

Met onze aanpak verhoog je de kwaliteit van je leven en verlaag je je risico op welvaartsziekten zoals hoge bloeddruk, suikerziekte, hart- en vaatziekten, overbelasting van gewrichten enz.
Je wilt gezonder leven en eten, maar niet langer diëten. Dan kan zlim jou helpen met haar totaalmethode: je slankt niet alleen af, maar je gezondheid in het algemeen gaat er een stuk op vooruit.

Voel je goed

Dankzij de zlim-4-stappen-methode, zie je en voel je heel snel resultaat. Je voelt je weer zelfverzekerd en gelukkig. Je kijkt opnieuw met plezier naar jezelf in de spiegel. Vol zelfvertrouwen en met een positief zelfbeeld geniet je meer van het leven.

Je goede figuur bewaren of je figuur verbeteren… is ook voor jou bereikbaar!

> ontdek de zlim afslank-methode

Een leven lang slank en fit

Voor elke vrouw, jong en volwassen

LOTTE: Dankzij zlim is het mij gelukt om zoveel af te vallen. “Toen de zwangerschapskilo’s er niet vanzelf afgingen, besloot ik bij zlim aan de slag te gaan. Ik had niet durven dromen dat mijn weegschaal thuis weer minder dan 60 kilo aan zou kunnen geven. Zelfs de extra kilootjes van voor mijn zwangerschap, heb ik eraf gekregen. Zonder de goede hulp en motivatie van zlim was het me denk ik niet gelukt om zoveel af te vallen en op mijn ideale gewicht te komen én te blijven.”

GONNY: Zelfzekerder en beter in mijn vel. “Toen ik me eenmaal had aangemeld bij zlim, had ik nooit van te voren kunnen dromen dat ik zo een resultaat zou behalen! Ik had inmiddels alle diëten geprobeerd, en steeds gingen er weer een paar kilo af, en het dubbele er weer bij. Ik was ook totaal niet gemotiveerd, want ‘tja, ik was toch al te dik, dus die kilo meer of minder maakt toch niet meer uit’. Maar de zlim methode werkt wel voor mij. Ik voel me veel zelf verzekerder en beter in mijn vel. En ik wil nooit meer terug naar die 85 kilo!”

JOL: Alle lof voor de goede begeleiding. “Zoals heel veel vrouwen heb ik de af gelopen jaren tientallen diëten uitgeprobeerd. Allemaal zonder resultaat. Met zlim is het eindelijk wel gelukt om mijn streefgewicht te bereiken. Alle lof voor de meiden die me hebben begeleid. Zij weten je altijd weer te motiveren. Jullie zijn een topteam!”

Specifieke aanpak voor elke leeftijd

Een leven lang slank & fit: Patricia (27j), Lotte (31j), Gonny (32j), Karin (40j), Jol (50j) en Carona (54j) weerspiegelen de levenslijn van de volwassen vrouw: van tiener tot 50-plusser. Liefst willen we er op elke leeftijd goed uitzien. Er staat geen leeftijd op de wens van mooi, slank en fit te zijn. Daarbij is afslanken vaak niet makkelijk, zeker als je ouder bent dan 40 jaar, omdat de stofwisseling dan vertraagt. Toch kan je slagen dankzij de zlim methode die staat voor een gezonde levensstijl: licht en toch lekker eten en verantwoord bewegen onder begeleiding van professionele medewerkers.

Of je jong of volwassen bent: zlim zorgt dat je een leven lang slank & fit bent! Ontdek de mooie resultaten die ook jij kunt bereiken.

Ben je 17 of 70? Ligt sporten niet in jouw aard? Heb je bovendien gezondheidsklachten (hernia, artrose, astma, reuma, fibromyalgie, …) die je beperken in je bewegingen? Toch wil je je figuur verstevigen en zouden er wat kilo’s af mogen.

Het zlim programma is aangepast aan je leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Bij zlim is elke klant uniek en volgt een individueel programma. Bovendien bereiken onze dames meer dan alleen een slanker lichaam. Door te zlimmen voelen zij zich fitter, mooier en gezonder.

> ontdek de zlim afslank-methode

Gericht afslanken

Plaatselijke figuurcorrectie

Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Toch kan het bij zlim: door de individuele bewegingstherapie kan er heel gericht gewerkt worden aan plaatselijke figuurcorrectie (taille, buik …).

Een deel van onze klantenkring bestaat dan ook uit vrouwen die weinig of geen overgewicht hebben, maar die niet tevreden zijn met hun figuur. Kortom, zlim is geschikt voor iedere vrouw!

Algemene afslanking

De zlim-4-stappen-methode is ook uitermate geschikt voor algehele afslanking. Zlim begeleidt dames, jong en oud, met een overgewicht om hun doel op een gezonde en medisch verantwoorde manier te bereiken.

> ontdek de zlim afslank-methode

Gezond en lekker

Gezonde uitgangsbasis

Gezond en toch lekker eten: Om gewicht te verliezen is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te nemen. Je gaat naar een nieuwe leefstijl qua eten, die bovendien ook zeer lekker is. Deze leefstijl is goed vol te houden en zorgt ervoor dat het gewichtsverlies blijvende is. Dit in tegenstelling tot allerlei diëten, waarbij men tijdelijk het eetpatroon aanpast. Na dit dieet vervalt men in het oude eetpatroon en zal het gewicht weer stijgen. Hierdoor ontstaat het gekende jo-jo effect.

De diëtisten en voedingsdeskundigen bij zlim begeleiden je om op de juiste manier te eten. Het eetpatroon is aangepast aan jouw individuele behoeften en is samengesteld volgens jouw levensstijl. Dit betekent dat je op je eigen manier kunt afslanken en een plan kunt volgen waarmee je gezonder wordt. Gezond en toch lekker eten is het motto!

Duurzaam resultaat

Op een verantwoorde manier op je gewicht letten maakt je niet alleen mooier, maar ook gezonder. Er zijn veel populaire afslankmethodes, die slechts tijdelijk resultaat geven, met als gevolg het bekende jojo-effect. Wie daarentegen kiest voor zlim, kiest voor een gezond en duurzaam resultaat.

> gezonde en lekkere recepten

Privacy en discretie

Vrouwen kijken ernaar uit om te zlimmen

Een zlim-studio is een aangename en ontspannen omgeving, waar je samen met je persoonlijke begeleidster in je eigen tempo werkt aan jouw doel.

Behandeling

Vele vrouwen verkiezen een afslankinstituut boven een sportclub of fitnesscentrum vanwege de privacy, discretie, gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht. Bovendien worden bij zlim alleen vrouwen in behandeling genomen.

Info voor artsen

Doeltreffend en gezond

Het komt steeds vaker voor! Huisartsen en/of specialisten die hun vrouwelijke patiënten voortaan doorverwijzen naar zlim. Wellicht behandelen wij ook vrouwen uit uw praktijk.
En met succes! Uit onderzoek van de Universiteit van Leuven werd geconcludeerd dat er zeer verrassende resultaten te behalen zijn met deze revolutionaire methode. Als slotconclusie van het rapport werd zelfs gesteld dat de afslankmethode van zlim een doeltreffende en gezonde manier is om af te slanken.

Behandeling

De oefeningen worden veelal liggend en zittend uitgevoerd en zijn eenvoudig van aard. Uiteraard wordt, naarmate de cliënt verder gevorderd is, de zwaarte en de intensiteit van de oefeningen wat opgevoerd. Al onze cliënten worden gedurende het gehele traject deskundig en persoonlijk begeleid door onze goed opgeleide afslankconsulentes bij het doen van de oefeningen alsmede bij de voeding. Zij gaan uiterst zorgvuldig te werk. Het spreekt voor zich dat wij, indien daar aanleiding voor is, personen eerst naar hun huisarts verwijzen, alvorens wij ze in behandeling nemen.

Ook sommige ziektekostenverzekeraars erkennen onze methode. Bij sommigen van hen is het mogelijk om een vergoeding (al dan niet geheel of gedeeltelijk) voor het volgen van onze methode te krijgen. Misschien kunt u uw patiënt(en) hierop attent maken.

4p 20 min Ingrediënten: 250g volkoren noodles 400g zoete aardappelblokjes 400g bimi 300g kipstukjes 1…

Lees meer >

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >