Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Weet jij wat de term “light” precies betekent?
light
De term ‘light’ is een voedingsclaim en mag niet zomaar gebruikt worden. De claim ‘light’, ‘lite’ en ‘verlaagd’ voldoen allemaal aan dezelfde voorwaarden.

‘Light’ mag gebruikt worden als er minimaal 30% minder energie (kcal), vet of suiker in het product zit, vergeleken met het gewone product. Op de verpakking moet staan of het om energie, vet of suiker gaat.

Bij zoete light-producten, zoals light-frisdranken, is (een deel van) de suiker vervangen door zoetstoffen. Deze zoetstoffen zijn uitvoerig onderzocht door de Europese Autoriteit van Voedselveiligheid (EFSA) en veilig bevonden.

Bij producten waar 30% minder vet in zit, betekent light niet altijd dat er andere stoffen aan toegevoegd zijn, maar soms ook weer wel. Bij Pindakaas light zie je bijvoorbeeld dat er meer suikers in zitten dan in gewone pindakaas. Maar bij 30+ kaas is dit niet het geval. Kijk dus altijd goed op de verpakking als je wilt weten of het light product past in je voedingspatroon.
(bron: Voedingscentrum)

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >