Miranda Snijders-van der Meer is 36 jaar en woont in Amersfoort. Ze werkt in de brood- en banketbakkerij van haar familie, als verkoopster. Rond haar zwangerschappen kwam Miranda veel aan gewicht wat ze er zelf niet zo gemakkelijk af kreeg. Nu ze bij Zlim sport, lukt het wel.

“Ik raakte niet zo gemakkelijk in verwachting. Uiteindelijk is het twee keer gelukt, maar wel met hulp het ziekenhuis. Dat hele traject had gevolgen voor mijn gewicht. Na de geboorte van de wilde ik wel afvallen, maar dat lukte me niet goed. Ik vond niet echte een methode die bij me paste, waar ik me ook nog lekker bij voelde.”

Persoonlijk plan bij Zlim

Via via kwam ze in aanraking met Zlim. Al bij het intake gesprek voelde ze zich direct op haar gemak. Ze is blij met het persoonlijke plan, waarbij rekening gehouden werd met haar klachten. “Het klikte. Door het programma op maat kan ik alle oefeningen doen. En dat maakt het ook makkelijker en leuker om te gaan sporten. Ik ben inmiddels 11,5 kilo afgevallen, en maar liefst 102 cm omvang verloren.”

Miranda is, terecht, heel trots op dat resultaat. “Maar dat heb ik ook bereikt door de steun van de medewerkers van Zlim.”

Zlim klantervaring Miranda

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?