Astrid had al heel wat verschillende methodes geprobeerd om af te vallen. Maar niet een één methode paste echt goed bij haar.  Ook miste ze vaak de motivatie om door te gaan, of net dat beetje extra begeleiding. Uiteindelijk vond ze dat wél bij Zlim.

Je voelt je welkom bij Zlim

“Bij Zlim ben je niet zomaar iemand, je bent geen nummertje. Er is tijd voor je, je voelt je welkom en hoort bij de club. Omdat ik een ziekte heb, gaat het afvallen niet erg snel. Dan mis je al snel motivatie. Zlim geeft me in tegenstelling tot andere programma’s wél de motivatie om door te gaan. Vooral door middel van goede begeleiding in voeding in combinatie met een goed sportschema. En door die persoonlijke aandacht. Dat steunt me enorm.”

Genieten van lekker eten

Astrid kan enorm genieten van lekker eten. Veel strenge diëten vond ze dan ook niets. “Bij Zlim leer je dat je ook kunt genieten door creatief met eten bezig te zijn.  Als ik restjes heb dan combineer ik deze met iets anders en maak er een hele nieuwe maaltijd van. Super afwisselend, lekker eten en eenvoudig.”

Een jaar geleden startte Astrid een operatie traject. Zo snel het kon keerde ze terug naar de Zlim studio om ook de de laatste overtollige kilo’s kwijt te raken. “Ik ben trots op mijzelf en op het eindresultaat.” Astrid vond bij Zlim haar balans tussen gezond en genieten. Ze is 5,5 kg en 58 cm afgevallen.

Zlim klantervaring Astrid

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?