Rianne (32) was altijd aan het lijnen en welbekend met het jojo-effect. Toen een vriendin haar tipte over de Zlim methode, wilde ze het een kans geven. “Ik sloeg altijd door. Óf ik ging er volledig voor en sloeg dan ook alles af, óf ik liet de boel de boel en lette helemaal niet meer op. Dan blijf je aankomen en afvallen.”

Het jojo-effect

Door je eetpatroon tijdelijk aan te passen, zoals Rianne deed, val je in eerste instantie wel af. Als je daarna weer ‘normaal’ gaat eten verval je weer in het oude eetpatroon. Daardoor zal je gewicht weer stijgen en ontstaat het welbekende jo-jo effect. Dit hield Rianne niet vol en het afvallen lukte gewoon niet meer. De Zlim methode heeft uiteindelijk gezorgd voor een goede balans.

Rianne Zlim klantervaring

De goede balans gevonden

Gezond eten en sporten als basis en daarbij af en toe wat lekkers. De diëtiste bij Zlim heeft Rianne geleerd hoe ze op de juiste manier kan eten. Haar eetpatroon is aangepast, ze is 2x in de week gaan sporten in de warmtecabine en als toetje in de ozoncabine. Rianne is daardoor in recordtijd 9 kilo en 63 cm verloren! “Zlim heeft ervoor gezorgd dat ik een gezond eetpatroon heb, slanker ben en door de ozon een stuk strakker ben geworden.”

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?