Désirée (22) viel op eigen kracht 10 kilo af. Ze wilde graag meer kilo kwijt, maar dat lukte haar zelf steeds minder goed. Yvonne (52), haar moeder, was net weer gestart bij Zlim, na een pauze van een paar jaar. Ze tipte haar dochter en sindsdien werken ze daar samen aan hun gezonde leefstijl.

Moeder en dochter uit Hulsberg doen van alles samen. Ze houden van koken, bakken, en gaan graag samen winkelen. Nu is samen sporten ook aan hun lijstje toegevoegd. “Ons Zlim avontuur gaat goed en is nog leuk ook. Het is een super leuk uitje zo met z’n twee en we zijn toch goed bezig. Daarnaast is het ook echt een moment voor jezelf. En als bonus voelen we ons steeds fitter.”

Helemaal afgestemd op jouw persoon

Volgens de dames is het echt het totaalpakket wat Zlim zo bijzonder maakt. Yvonne: “Het is echt een uitdaging die je met jezelf aangaat. Maar door het concept van persoonlijke begeleiding werkt het heel prettig. Het is aangepast aan iedereen en er wordt echt goed naar je geluisterd; je doet oefeningen die voor jou werken en verliest centimeters op plekken waar jij dat wil.” Désirée vult aan: “Met de hulp en motivatie van het team werkt het nog beter. Het eten wordt een nieuw patroon en het is echt een stok achter de deur om ermee bezig te zijn.”

Regelmatig eten

Naast het bewegen nemen Yvonne en Désirée ook het voedingsadvies serieus. Hoewel dat best even zoeken was. Désirée: “Ik vond het in het begin vooral lastig om regelmatig te eten in verband met mijn werk als tandartsassistente. Zlim hielp me bij het vinden van vaste tijden, en zo heb ik een manier ontdekt waardoor het eigenlijk heel makkelijk is geworden. Ik heb veel aan het advies gehad.” Yvonne: “Opschrijven is ook echt weten wat je eet. Ik heb het ook als prettig ervaren. Het helpt om heel bewust te worden van wat je eet. Het is een steuntje in de rug.”

Samen afvallen

Samen zijn ze al heel wat kilo’s lichter; Yvonne is bijna 7 kilo afgevallen en Désirée 13 kilo. Ze zijn nog steeds bezig en zijn niet van plan te stoppen. Yvonne: “Het allermooiste aan Zlim vind ik dat je beter in je vel zit. Je ziet jezelf veranderen en dat motiveert.” Ze adviseren alle dames die niet lekker in hun vel zitten of hulp zoeken bij het afvallen om lekker te gaan sporten bij Zlim. Désirée: Ik twijfelde in het begin doordat het zelf heel goed ging. Maar ik ben super blij dat ik de stap heb genomen.”

Yvonne en Desiree Zlim klantervaring

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?