Pogingen om af te vallen had Annelies al eerder gedaan, maar steeds kwamen de kilootjes er na verloop van tijd weer stiekem bij. Steeds een paar meer dan er tijdens het diëten af waren gegaan. Ze was dus echt op zoek naar iets wat haar zou helpen een behoorlijk aantal kilo’s kwijt te raken. Daarnaast had ze behoefte aan een plan hoe ze haar gewicht op peil kon houden. Daarnaast moest ze echt een stok achter de deur hebben. Het moest deze keer niet vrijblijvend zijn, de kilo’s moesten er nu echt (blijvend) vanaf.

Zlim heeft mij precies gegeven wat ik nodig had

Annelies vertelt: “Het eerste half jaar ben ik 2x per week bij Zlim gaan bewegen in de warmtecabine. Vervolgens een half jaar 1x per week. De hele periode heb ik voedingsbegeleiding gehad van Zlim. Wat me opviel was dat ik eigenlijk veel meer mocht eten als tijdens mijn vorige lijnpogingen. Het eten gebeurde wel volgens bepaalde richtlijnen, wat voor mij betekende dat ik veel meer afwisseling mocht opzoeken in mijn voeding. Daardoor heb ik eigenlijk helemaal geen hongergevoel gehad en is het eetpatroon heel makkelijk vol te houden. Dit geeft mij dan ook zeker hoop dat ik, met behulp van dit nieuwe eetpatroon, mijn gewicht in de toekomst beter op peil weet te houden.”

 

Annelies Aardoom, 46 jaar - 27 kg en 176 cm afgevallen met Zlim

Vertrouwen dat het gaat lukken

Ze vond het bewegen in de warmtecabines heel goed te doen: “Je krijgt een eigen persoonlijke plan, dus wanneer iets écht te zwaar of belastend is dan wordt het in overleg gewoon aangepast. Ik heb mijn doel nu bijna bereikt en heb er vertrouwen in dat ik de laatste kilootjes de komende maanden ook nog kan kwijtraken. Vervolgens begint de uitdaging om het gewicht vast te houden, maar ik heb deze keer goed vertrouwen dat het me gaat lukken. Bedankt meiden van Zlim, voor al jullie hulp en support! Ik kan Zlim zeker bij een ieder aanbevelen die op een leuke en gezonde manier wat kilootjes wilt kwijtraken.”

Met de persoonlijke aanpak van Zlim is Annelies 27 kg en 176 cm afgevallen.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?