Sporten tijdens je zwangerschap, daar had Kim geen ervaring mee. Ze was al lange tijd bij Zlim aan het sporten. Toen ze wist dat ze zwanger was besloot ze dit gewoon te blijven doen. “Ik zou vanzelf wel zien hoe het mij af zou gaan. Nadat ik aangaf dat ik zwanger was werd al snel mijn programma aangepast. Niet alle oefeningen zijn dan verstandig om te doen, maar verrassend hoeveel er wel kan en mag. Wat een positieve ervaring was dit!”

Nieuw doel: fit blijven tijdens de zwangerschap

Kim is iedere week 2x gaan zlimmen. De knop moest wel even om, omdat ze nu een ander doel had. Ze moest niet haar gewicht in balans houden of verminderen, maar het doel was om fit blijven tijdens je zwangerschap. De weegschaal ging uit en ze besloot gewoon te gaan genieten tijdens het sporten. “Iedere zwangere dame weet dat je soms van die momenten hebt dat je denkt ‘Poeh wat groei ik!’. Maar die lieve dames van Zlim geven je zo’n boost! Er werd meegedacht over oefeningen, werd ontzettend veel interesse getoond in mijn zwangerschap en met regelmaat een compliment gegeven. Wat heerlijk!”

Blijven sporten tot 35 weken zwangerschap

Door de positieve en gezellige sfeer, maar ook het meedenken wat er allemaal wel kan in plaats van niet, kon Kim tot ruim 35 weken blijven zlimmen. Ook het feit dat ze zelf haar afspraken in kon plannen en wijzigen heeft ze als prettig ervaren. “Zo kun je dus sporten op het moment dat het beste past. Die de flexibiliteit is perfect!”

Kim wil de dames van Zlim tenslotte enorm bedanken. “Ik weet zeker dat dit een positieve bijdrage heeft geleverd aan mijn zwangerschap. Doordat je ligt in een warmtecabine, met aangepaste oefeningen, voelde het voor mij niet belastend. Ik voel me fit en merk dat mijn spierkracht niet af is genomen. Ik raad het iedereen aan, al weet ik ook dat iedere zwangerschap anders is voor iedere vrouw.”

 

Gezond en fit tijdens de zwangerschap - Kim klantervaring Zlim

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?