Marly ging jaren 2 tot 3 keer per week naar de sportschool. Tot ze reumatische klachten kreeg, en vanwege de pijn op zoek moest naar een andere manier om te bewegen. Ze kwam uit bij Zlim.

“Op internet kwam ik Zlim tegen. Ik heb me aangemeld en was gelijk super enthousiast. Sporten in een warmtecabine was voor mij ideaal; ik had geen spierpijnklachten meer!” Behalve het sporten op deze manier vond ze nog een groot voordeel bij Zlim; het voedingsadvies. “Ik kreeg inzicht in mijn voedingspatroon. En wat bleek; ik at al jaren te weinig waardoor afvallen heel moeilijk ging. Door de tips die ik kreeg heb ik mijn eetpatroon aangepast. En met succes.”

Nieuwe levensstijl met nieuw eetpatroon

Marly begon met een kuur en verloor daarbij flink wat kilo’s en centimeters. Na de kuur ging ze over op een onderhoudsprogramma, en dat doet ze nog. “Het veranderde eetpatroon is nu mijn manier van leven. Het is me ook goed gelukt om het tijdens de verplichte sluiting vol te houden. Ik ben nog altijd netjes op gewicht. Zlim geeft goed advies en biedt goede begeleiding, ik ben een groot fan!”

Kun jij ook wat tips gebruiken bij het afvallen, en wil je meer bewegen? Zlim helpt je graag op weg naar balans tussen gezond en genieten. Kijk voor de dichtstbijzijnde vestiging van Zlim op de website en maak een afspraak.

Zlim klantervaring Marly

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?