Voor de 43-jarige Lizette is Zlim al jaren een echte lifestyle. Dus toen haar dochter Camilla (18) na een blessure het sporten weer op wilde pakken, nam ze haar mee naar Zlim. Het zlimmen in de warmtecabine is een fijn en veilig alternatief om weer te gaan bewegen na een blessure. Lizette: “We hebben eigenlijk altijd al een hele hechte band gehad, maar het zlimmen is wel héél gezellig om samen met mijn dochter te doen.”

Op afspraak én met de juiste begeleiding

Lizette de Weerd komt al sinds 2011 bij Zlim. Ze is vennoot bij een administratie en belastingadviesbureau. Een drukke baan. “Ik ging meer werken en daardoor minder bewegen. Toen ben ik naar Zlim gegaan. Die stok achter de deur omdat de afspraak vast staat vind ik ideaal. En binnen een uurtje sta je ook weer buiten. Het is goed te combineren met mijn werk.” Dochter Camilla is 18 jaar en studeert HBO Rechten in Leiden. Ze heeft een bijbaantje bij een kaas en delicatessenwinkel in Rotterdam. “Ik heb een tijd last van mijn pols gehad, daardoor sportte ik niet. Maar uiteindelijk wilde ik toch wel graag weer iets gaan doen. Mijn moeder kwam toen met het idee mee naar Zlim te gaan. De begeleiding is super. Je weet dan ook dat je oefeningen goed uitvoert.”

Ozon is fantastische afsluiting na het sporten

De schema’s die moeder en dochter krijgen vinden ze over het algemeen goed uitvoerbaar. Soms zijn oefeningen wel pittig, zeker naarmate het aantal herhalingen omhoog gaat. Maar, ze zijn het helemaal met elkaar eens: “Afsluiten met de ozon is in één woord fantastisch!” Inmiddels is het zlimmen voor deze moeder en dochter écht een lifestyle!

Wil jij net als Lizette en Camillia samen komen zlimmen? Samen met je moeder, dochter, vriendin, zus of schoonzus? Of juist alleen? Maak een afspraak met de dichtstbijzijnde Zlim vestiging en kijk wat we voor jou kunnen doen.

Zlim ervaring Lizette en Camilla

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?