Toen Femke (25 jaar) in een korte tijd veel aankwam en haar onzekerheid steeds groter werd moest er iets veranderen. Zelf afvallen was nooit helemaal gelukt dus besloot Femke om hulp in te schakelen.

“Bij de Zlim methode heb ik nooit het gevoel gehad dat ik niks meer mag eten of aan een streng dieet zat. Voor ik het wist vlogen de centimeters en kilo’s eraf! Ik zie mezelf al heel mijn leven als ‘stevig’ en had nooit gedacht dat ik er ooit zo uit kon zien.”

Femke - Zlim klantervaring

Andere levensstijl met Zlim

Bij Zlim is Femke twee keer per week een half uur gaan bewegen in de warmtecabine, met aansluitend lekker ontspannen in de ozon. Daarnaast heeft ze haar voedingspatroon aangepast onder begeleiding van een gediplomeerde diëtiste. Het is geen dieet, maar een andere levensstijl. Ze is hierdoor 15,5 kg en 133 cm afgevallen.

“Mede dankzij de lieve, enthousiaste, geduldige en fijne dames van Zlim kan ik nu weer vol trots in de spiegel kijken. Ik zit weer lekker in mijn vel, voel me fitter, heb veel meer energie en ben eindelijk na jaren weer tevreden met mezelf. Bedankt Zlim!”

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?