Ze houdt van hardlopen, wandelen, wielrennen en skiën. Naast haar 36 urige werkweek bij Zlim is Marieke (35) behoorlijk actief. Ze kan enorm genieten van een lekker gebakje bij de koffie en ‘gezonde’ pindakaas. Dat eet ze het liefste elke dag. Sinds een paar jaar woont ze in Weert, samen met Patrick. Thuis staat ze het liefst in de keuken: “Koken vind ik heerlijk ontspannen. Of het nou voor het ontbijt is, de lunch of een uitgebreid diner, ik maak een feestje van mijn maaltijd! ”

De perfect match met Zlim

Marieke Raemakers werkt al 7 jaar bij Zlim in Weert. “Zlim heeft mij gevonden, zeven jaar geleden. Ik werd benaderd door Renée, de eigenaresse. Zij had in mijn LinkedIn profiel gezien dat ik diëtist ben en daar was ze naar op zoek. Het was direct een match.”

Als diëtist geeft ze iedereen die bij Zlim begint voedingsadvies, passend bij het doel en de leefstijl. Daarnaast staan intakes op haar programma, wat administratie, social media en natuurlijk het begeleiden bij het bewegen. Die diversiteit maakt dat het werk nooit saai is. Bovendien zie je bij het begeleiden van bewegen ieder half uur een ‘nieuw’ gezicht. Nog iets wat het werken bij Zlim zo leuk maakt, vindt ze. Toch kent ze iedereen persoonlijk.

“De band die je met de mensen opbouwt is heel waardevol. Het voelt een beetje als familie. Dat vind ik echt geweldig. Als iemand haar doel bereikt ben ik oprecht trots. Het geeft een goed gevoel dat we mensen echt kunnen helpen. Ik ga dan ook elke dag met plezier naar mijn werk en zet graag een stapje extra.”

Achter de schermen: Marieke van Zlim Weert

Zlim is er voor iedereen

Het bewegen bij Zlim is volgens Marieke een levensstijl met een enorm sterke basis. In een knusse studio wordt je geïnspireerd om aan je doelen te werken. Maar er is ook tijd voor een gezellig praatje. Zo wordt er een persoonlijk programma voor je samengesteld, zowel op sportief gebied als op het gebied van voeding. “Persoonlijke aandacht staat centraal, de adviezen zijn gemaakt voor joú en niet gebaseerd op trends. Bovendien is Zlim er echt voor iedereen; jong, ouder, met of zonder klachten. Als beginnende sporter of met een goede conditie, Zlim is er voor je.”

Dames komen geregeld binnen met als doel kilo’s te verliezen. Gaandeweg het proces vallen ze inderdaad af, maar er gebeurt veel meer. Marieke: “Dames worden fitter, ervaren dagelijks meer energie en voelen zich zelfverzekerder. Je ziet ze als het ware ‘groeien’, terwijl ze afslanken. Die ervaring gun ik iedereen.”

Trots op jou!

Dat Marieke plezier in haar werk heeft en trots is op wat ze doet blijkt ook als haar gevraagd wordt naar haar mooiste ervaring. “Ik heb er niet één, ik heb er veel meer! Bijvoorbeeld iemand met klachten zoals artrose, die door het zlimmen zelfs haar medicijngebruik heeft kunnen verminderen. Of vrouwen die na hun zwangerschap komen om die extra kilo ‘s kwijt te raken. Óf dames die door het behalen van hun doel zó stralen en dit zo weten te behouden, dus die blijven zlimmen. Iedere keer als ik dat zie ben ik zo trots!”

Ze zou dan ook iedereen Zlim willen laten ervaren. “Als jij er klaar voor bent en de eerste stap zet, staan wij voor je klaar. Het is een investering in jezelf waar je lang plezier van zult hebben.”

Wil je weten wat Zlim voor jou kan betekenen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?