Dat juist de meest sceptische cliënt ruim 30 kilo in gewicht afnam, is voor Miriam Bunschoten (45) de mooiste ervaring in haar carrière bij Zlim. Ze komt die bewuste dame regelmatig tegen bij het boodschappen doen. Nog steeds ziet zij er fantastisch uit. Ze eet nog elke dag volgens de Zlim methode en is ook nog netjes op gewicht. “We hebben toen echt ons best moeten doen om haar te motiveren en te overtuigen dat Zlim werkt.”, zegt Miriam.

Miriam werkt al een dikke 9 jaar bij Zlim in Huizen. Ze zag een advertentie van de bedrijfsleiders Gea en Zwanetta. Zij zochten nieuwe medewerkers voor deze vestiging. Het is hun tweede studio, ze runnen ook samen de studio in Amersfoort. Miriam: ”Ik ben geboren in Hilversum, maar woon eigenlijk al mijn hele leven in Huizen.”

Gezelligheid met familie en vrienden

Miriam woont samen met haar gezin, waar ze graag voor zorgt. In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vriendinnen, voor koffie, lunch of een borrel. Ook gaat ze in het weekend gezellig met haar man op pad naar vrienden, om lekker te eten of te borrelen. Zelf kruipt ze het liefst twee keer per week in de Zlim cabines, om fit te blijven.

“En als ik een keertje alleen thuis ben, dan kan ik enorm genieten van een heerlijk typische vrouwenfilm. Lekker, met een wijntje op de bank, meehuilen en zwijmelen. Dat is echt mijn guilty pleasure.”

Miriam Bunschoten - Zlim Huizen

Hechte band met klanten

Miriam begeleid bij Zlim klanten in de cabine met de oefeningen en ze is er voor coaching en support. Ook zij geeft aan dat ze het persoonlijk contact met de klanten echt bijzonder vindt. “Je bouwt al snel een behoorlijk hechte band op. Ik denk ook echt dat het persoonlijke aspect dé kracht van Zlim is”, zegt Miriam. “Dat zorgt ervoor dat de klant ons vertrouwd. Bovendien heb je met de methode van “normaal” eten en de spierversterkende oefeningen al snel zichtbaar resultaat.” De cliënt waar Miriam eerder over sprak is daar het levende bewijs van. “Als ik haar tegenkom bedankt ze me vaak voor wat wij allemaal voor haar gedaan hebben. Maar dat heeft zij natuurlijk allemaal zélf gedaan. En volgehouden!”

Zlim kan je echt vooruit helpen

Tegen nieuwe klanten zou ze graag iets willen zeggen: “Als je worstelt met je gewicht en niet meer weet wat er nu goed voor je is, dan kunnen wij je echt een enorme stap vooruit helpen. Door de juiste voedingsadviezen, maar vooral ook door de mentale steun die soms nog veel belangrijker is.”

Wil jij ook beter in balans komen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Zlim vestiging en maak vrijblijvend een afspraak. We helpen je graag!

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?