Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Bloemkoolstamppot met balletjes.

BLOEMKOOLSTAMPPOT MET BALLETJES!

Ingrediënten:

500 gram aardappelen

1 kleine bloemkool

100 gram gegrilde paprika (koeling, zonder zout)

2 tomaten stukje ui

200 gram rundertartaar

1 eetlepel vloeibare margarine

150 ml halfvolle melk

****Instructies**** .Schil de aardappelen. Breng de aardappelen in weinig water aan de kook. Maak de bloemkool schoon en verdeel de groente in roosjes. Voeg na 5 minuten koken de bloemkoolroosjes toe aan de aardappelen. Kook dit verder gaar. Snijd de gegrilde paprika klein. Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Snijd het stukje ui fijn. Maak de tartaar aan met wat tomaat, de ui en wat peper. Vorm er kleine balletjes van en bak ze in de hete margarine bruin. Voeg de rest van de stukjes verse tomaat en wat water toe en stoof de balletjes gaar. Giet de gare aardappelen en bloemkool af en stamp dit klein. Maak er met de hete melk en de gegrilde paprika een grove puree van. Geef de balletjes er bij. Opmerkingen: Zuurkool, hutspot, andijvie en boerenkool zijn niet de enige stamppotten. Probeer deze bloemkoolstamppot maar eens. Bron: voedingscentrum

http://www.voedingscentrum.nl/recepten/gezond-recept/bloemkoolstamppotmetballetjes.aspx

4p 20min Ingrediënten: 600g gnocchi 165g olijven 200g feta 2 teentjes knoflook 100g kappertjes 1…

Lees meer >

Ingrediënten voor 4p 4 luxe speltbolletjes 450g aardappelpartjes 400g geschilde asperges 4 linzenburgers 2 avocado’s…

Lees meer >

4 personen 15 min Ingrediënten 200g sojabonen 1 zak rode biet julienne (AH) 1 doosje…

Lees meer >