Lees hier alle maatregelen omtrent corona: meer info

Broccolistamppot met tomaat, tartaar en parmezaanse kaas

25 minuten
4 personen

Ingrediënten

  • 700 gram aardappelen
  • 2 stuks broccoli
  • 2 uitjes
  • 4 stuks tartaar
  • 200g cherrytomaatjes
  • 50 gram parmezaanse kaas
  • 3 theelepels mosterd
  • 2 eetlepels pijnboompitjes
  • olijfolie
  • zout en peper

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze gaar in 20 min. Snijd de broccoli in roosjes en voeg deze de laatste 5 minuten toe aan de pan met aardappelen. Snijd de ui in halve ringen en bak dit samen met de tomaatjes in twee eetlepels (vloeibare bak&braad)olie. Bak in het midden van deze pan de tartaar gaar in 5 minuten per kant. Giet de aardappelen en broccoli af, bewaar een klein laagje kookvocht. Stamp de aardappelen fijn, breng op smaak met zout en peper en de mosterd en voeg een beetje van het kookvocht toe zodat het smeuïg wordt. Roer de helft van de kaas, de uien en tomaatjes door de gestampte aardappelen. Bestrooi de stamppot voor het serveren met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?