Eigen Zlim vestiging starten

Wie zijn wij?

Zlim is een groeiende franchise organisatie welke gericht is op gezond afslanken. Met 16 studio’s in Nederland en 3 studio’s in België zijn we de grootste organisatie gericht op vitaliteit en gezondheid middels gebruik van hot cabines. Met al meer dan 30 jaar een bewezen resultaat bewijzen wij absoluut geen hype te zijn maar een goed werkend concept.

Wat doen wij?

Zlim werkt met 3 stappen:

  1. Doelgerichte en intensieve beweging in een verwarmde cabine met persoonlijke begeleiding.
  2. Voedingsbegeleiding op persoonlijke basis door onze diëtisten.
  3. Ozontherapie voor een betere stofwisseling en huidverbetering

We zorgen ervoor dat vrouwen zich thuis voelen en geven ze veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze klanten slanken af, voelen zich fitter, gezonder, krijgen meer zelfvertrouwen en voelen zich daardoor ook gelukkiger.

Waarom kiezen voor Zlim franchise?

Wij kiezen voor vitaliteit en gezondheid: frequent bewegen en gezond eten.
Onze methode staat al meer dan 30 jaar voor bewezen resultaat met jaarlijks duizenden tevreden klanten.

Als franchisenemer van zlim kan je rekenen op alle ondersteuning die nodig is om je eigen studio op te starten, te runnen en te promoten.

We bieden je een professionele opleiding, hulp bij het vinden van een locatie, promotie acties, communicatiemiddelen, professioneel advies, gezamenlijke reclame, bijscholingen en bijeenkomsten met alle frachisenemers voor het uitwisselen van ervaringen en informatie.

Zlim biedt een soft-franchise aan. Je bent eigen ondernemer en eigen baas, maar hebt wel de voordelen van een franchise- organisatie: gezamenlijke inkoop, gezamenlijk advertenties, opleiding, ervaring, bewezen en bekend merk, etc. Er wordt geen percentage van de omzet afgedragen. Je betaalt enkel een beperkte jaarlijkse licentie fee als coördinatievergoeding en om het merk zlim te mogen gebruiken.

Wij zoeken jou, als jij…

Gelooft in gezond en eerlijk afslanken zonder pillen, stofjes etc. Je graag vrouwen ondersteunt bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Hun op een juiste manier weet te motiveren en hun warme persoonlijke aandacht kan bieden. Ben je daarnaast ondernemend, enthousiast en wil je met ons zlim nog beter op de kaart zetten en het concept verder verstevigen? Dan is een eigen zlim studio echt iets voor jou! Stuur een email met je contactgegevens naar karine@zlim.nl en we nemen spoedig contact met je op.