Eigen Zlim vestiging starten

Zlim body-food-mind 

Women’s gym, een sportschool alleen voor vrouwen, is een echte groeimarkt. Steeds meer vrouwen willen door middel van een onze brede aanpak fit, slank en gezond worden en blijven. Zij willen daar graag bij ondersteund en begeleid worden. Steeds meer vrouwen willen sporten bij een women’s only sportschool. Velen van hen ervaren ongemak in een traditionele sportschool. Zlim speelt op deze behoeften in door deze vrouwen een totaalaanpak te bieden waarbij fit, slank en gezond hand in hand gaan met gezonde voeding en een gezonde geest.

Zlim: een balans tussen gezondheid en genieten

Zlim biedt een wetenschappelijk bewezen concept, gebaseerd op body, food and mind. Dit doen we al meer dan dertig jaar. En we zijn er goed in! De basisaanpak van Zlim bestaat uit het effectief en gezond afslanken in warmtecabines.

Body: trainen in warmtecabines en ozontherapie

Warmtecabines

Bij Zlim train je in warmtecabines. Het grote voordeel is, dat je met een half uurtje trainen net zoveel resultaat boekt als met twee uur in de sportschool. Dat komt doordat deze cabines verwarmd worden tot 36 graden. De warmte stimuleert de doorbloeding en de vetverbranding, en voorkomt spierpijn. Door de heilzame werking van de warmte in combinatie met een intensieve spieractiviteit, maakt het lichaam in snel tempo glucose aan. Wanneer het lichaam de aanmaak van glucose niet meer bij kan houden, worden de vetten aangesproken. Ideaal dus als je (een paar) kilootjes kwijt wilt raken. Maar ook als je van overgewicht af wilt komen. Bijkomende voordelen zijn dat vermoeidheid en stress worden bestreden en cellulitis afneemt.

Ozontherapie

Ook ozontherapie is een vast onderdeel van de Zlim-methode. Het is ook het meest ontspannende onderdeel. Gedurende 15 minuten onderga je een huidbehandeling in een cabine die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozon is een natuurlijke stof die ontstaat uit zuurstof die uv-straling opvangt. In principe is ozon zuurstof waaraan extra energie is toegevoegd.

Food&mind: voedingsbegeleiding en leefstijlcoaching

Zlim staat voor een gezonde leefstijl met als doel een gezond gewicht en (meer) vitaliteit.

Ons voedingsadvies is gebaseerd op goede voeding én lekker eten. En ja, die twee gaan prima samen. Wat we in ieder geval niet adviseren zijn ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties.

Ons voedingsadvies is gebaseerd op 7 uitgangspunten, waarmee we onze klanten stap voor stap begeleiden naar een gezonde leefstijl, die ook op de lange termijn vol te houden in. Dit voedingsadvies is ook maatwerk: wat voor de ene vrouw werkt, werkt voor de ander helemaal niet.

Over Zlim Franchise

We geloven in ons Zlim-concept. De markt bewijst al jaren dat we beantwoorden aan de behoeften van onze klanten, die blijven terugkeren. Zlim bereikt al veel vrouwen in Nederland en in België. Dit doen we met twee eigen studio’s, maar ook met in totaal vijftien studio’s die door onze studiohouders zelfstandig worden gerund.

We geloven in het zelfstandig ondernemerschap van onze studiohouder, maar tegelijkertijd geloven we ook in samenwerking, in de voordelen van schaalgrootte, in uniformiteit, standaardisatie, en in efficiënte inrichting van bedrijfsprocessen waarbij ict, marketing en inkoop centraal worden uitgevoerd.

Franchising is het businessformat dat het beste bij onze samenwerking met studiohouders past. Als franchisenemer van Zlim mag je het merk en het concept van Zlim gebruiken. De formule van Zlim is gebaseerd op het principe total businessconcept. Dit houdt in dat Zlim haar franchisenemers een volledig businessconcept aanbiedt, waarmee zij hun eigen Zlim Studio kunnen runnen.

Wat doen wij voor jou:

 • We helpen je desgewenst bij de zoektocht naar een geschikte locatie.
 • We helpen je bij de inrichting van de studio, waarbij ons handboek huisstijl de leidraad is.
 • We werken met betrouwbare leveranciers van de cabines en helpen je bij de aanschaf of, indien wenselijk, lease hiervan.
 • Wij faciliteren vakinhoudelijke trainingen en producttrainingen.
 • Zlim begeleidt en adviseert op het gebied van marketing en communicatie.
 • Waar mogelijk tracht Zlim voordeel te realiseren op het gebied van inkoop van marketing- en communicatiemiddelen.
 • Zlim stelt de centrale website van Zlim voor jou beschikbaar. Je krijgt een eigen omgeving op de website die jouw Zlim-onderneming zichtbaar maakt. Potentiële klanten kunnen zich rechtstreeks melden bij jou via de website.
 • Je profiteert van de managementinformatie, interne benchmarking, kengetallen en ervaringscijfers van Zlim. Deze kengetallen dragen er toe bij dat je nog effectiever je eigen onderneming kunt managen.

We zoeken jou als jij:

 • Gaat voor gezondheid en vitaliteit
 • Gelooft een onze brede aanpak om fit, slank en gezond worden
 • Graag vrouwen ondersteunt in gezondheid en vitaliteit en bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht.
 • Hun op een juiste manier weet te motiveren en warme persoonlijke aandacht kan bieden.
 • Ben je daarnaast ondernemend, enthousiast en wil je met ons Zlim nog beter op de kaart zetten en het concept verder verstevigen? Dan is een eigen Zlim studio echt iets voor jou!

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar evie@zlim.nl. Wie weet tot snel!