Jonneke Schut is 58 jaar en werkt als osteopatisch therapeut. In haar werk behandelt ze veel vrouwen met klachten van hun rug of nek. Zelf heeft ze ook de nodige ervaring met rugklachten. Zlim hielp haar weer op de goede weg.

Goed oefenprogramma bij Zlim

“Na de overgang en een heftige operatie bleef ik kwakkelen met mijn rug, lopen ging moeizaam en ik was veel te moe. Ik probeerde het sporten in de warmtecabine bij Zlim. Het gerichte oefenprogramma heeft er voor gezorgd dat ik weer veel beter in mijn energie zit, verder kan lopen en ook mijn werk weer beter volhoudt. Het bijkomende voordeel van de 7 kilo gewichtsverlies is alleen maar super!”

Jonneke vindt het heerlijk om aan haar lichaam te werken. Zo bouwt ze niet alleen spierkracht op, maar ook heeft ze meer vertrouwen in haar lijf en in haar kunnen. Haar ervaring deelt ze graag met de mensen die ze behandelt. “De klachten ontstaan vaak na een moeizame bevalling, na de overgang of bij overgewicht. Vaak is dit langdurig en hardnekkig letsel. Ik beveel Zlim ook regelmatig aan. Het werkt soms zo goed dat ze geen behandelingen van mij meer nodig hebben!”

Zlimmen onder werktijd

Jonneke is in haar vrije tijd actief met lezen en leren. “Ik volg veel cursussen en opleidingen op mijn vakgebied, omdat dat gewoon waanzinnig interessant is. Qua ontspanning zwem ik graag buiten, het Hollands diep ligt voor onze deur, helaas ben ik dankzij het koude voorjaar net pas weer gestart.” Daarnaast sport ze twee keer in de week bij Zlim, volgens vaste routine. Eén keer voor haar werkdag, en één keer halverwege haar werkdag. Dat is een opmerkelijke keuze. “Vanwege de beperkte tijd dat je sport én de energie die je na een sessie hebt, is het juist heerlijk om tijdens een werkdag te doen. Wellicht helpt die heerlijke ozoncabine daar ook wel aan mee, want dat is natuurlijk altijd eindeloos lekker.”

Af en toe geeft Jonneke toe aan haar guilty pleasure; ijs met veel caramel. “En door het sporten bij Zlim doe ik dat zonder schuldgevoel. Het zorgt voor de balans tussen gezond en genieten!

Zlim klantervaring Jonneke

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?