De Zlim methode

Zlim staat voor een gezonde levensstijl

De Zlim methode bewijst zich al meer dan 30 jaar. Het wordt aangepast aan je leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Bij Zlim is elke klant uniek en volgt een individueel programma. Bovendien bereik je meer dan alleen een slanker lichaam. Door te zlimmen ben je fitter en gezonder, maar je voelt je ook weer zelfverzekerd en gelukkig.

Na een positief beoordeelde intake volgt een uitgekiend behandelplan, speciaal voor jou samengesteld door onze gediplomeerde diëtiste op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid. Bewegen in hot-cabine’s, in combinatie met individuele voedingsbegeleiding zorgt ervoor dat de kilo’s verdwijnen en je een gezonde levensstijl ontwikkelt.

Doelgericht bewegen zonder spierpijn

Tijdens het bewegen in de warmtecabine is het een aangename 36°C. Het bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Onder deskundige begeleiding doorloop je de oefeningen die op jou zijn afgestemd. De warmte verkort de tijd waarin je bezig bent aanzienlijk.

Per keer ben je ongeveer 30 minuten aan het bewegen. Dat doe je twee keer per week. Door de oefeningen liggend uit te voeren worden je rug en gewrichten ontlast. Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis, fibromyalgie, dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het bewegen. Deze manier van doelgericht bewegen is gezond en geschikt voor jong en oud.

Zlim methode twee keer per week een half uurtje bewegen in een warmtecabine

Ozontherapie

Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van de Zlim methode. Gedurende 15 minuten onderga je een huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. Het stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen.

Deze unieke weldaad zorgt ervoor dat je huidcellen sneller worden vernieuwd en jij het bewegen bij Zlim op een ontspannende manier afsluit.

Gezonde voeding als basis

Een gezond en lekker eetpatroon ontwikkelen is belangrijk. Dat gaat prima samen. Je moet alleen weten wat, hoeveel en wanneer. Aan maaltijdvervangers, pillen of shakes doen we niet. Dat werkt alleen maar tijdelijk. De diëtisten en voedingsdeskundigen bij Zlim begeleiden je om op de juiste manier te eten. Je eetpatroon wordt aangepast aan jouw individuele behoeften en is samengesteld volgens jouw levensstijl.

Duurzaam en gezond eten - Zlim

De Zlim methode

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?