Verantwoord en lekker eten

Gezonde voeding als uitgangsbasis

Goed eten en gezonde levensstijl zijn ontzettend belangrijk. Om gewicht te verliezen is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te nemen. Maar dat wist je vast al wel. Het is alleen soms zo moeilijk om de juiste keuzes te maken. Want wat is een verantwoord eetpatroon? Waar doe je goed aan? Dat is waar we je bij Zlim mee helpen. Je krijgt verantwoord voedingsbegeleiding van gediplomeerde diëtisten.

We houden bij Zlim van goede voeding en lekker eten. En ja, die twee gaan prima samen. Wat we in ieder geval niet doen is een ingewikkeld dieet voor je samenstellen. Want dat is gewoonweg niet vol te houden. Door je eetpatroon tijdelijk aan te passen val je af, maar als je daarna weer ‘normaal’ gaat eten verval je weer in het oude eetpatroon. Daardoor zal je gewicht weer stijgen en ontstaat het welbekende jo-jo effect.

Eetpatroon aangepast naar individuele behoeften

We doen ook niet aan maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties. Dat werkt misschien voor de korte termijn, maar je leert er niet mee hoe je gezonde keuzes maakt. Met als resultaat dat je toch weer terugvalt in slechte gewoontes en daarbij weer gaat aankomen.

De diëtisten en voedingsdeskundigen bij Zlim begeleiden je om op de juiste manier te eten. Je eetpatroon wordt aangepast aan jouw individuele behoeften en is samengesteld volgens jouw levensstijl. Dit betekent dat je op je eigen manier kunt afslanken en een persoonlijk plan volgt waarmee je gezonder wordt. En ondertussen ook nog eens lekker eet!

Bij Zlim word je persoonlijk begeleid door deskundige dietisten.jpg

Zelfverzekerd door het leven gaan

Daarom gaan we voor de aanpak met een lange termijnvisie. Eten volgens de richtlijnen van gezonde voeding, maar dan helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je zult er versteld van staan als je ziet wat je allemaal mag eten en in welke hoeveelheden.

Je leert evenwichtig en gezond te eten zodat je, in combinatie met het bewegen in de warmtecabine, niet alleen nu de kilo’s kwijtraakt, maar ook straks na het zlimmen je nieuwe gewicht kunt behouden. En nog belangrijker, de nieuwe energie die je opdoet behouden en zelfverzekerder door het leven gaan.

Meer over bewegen bij Zlim

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?