Lees hier alle maatregelen omtrent corona: meer info

Beuningen

De Balmerd 2 / 6641 LD Beuningen

T / 024 - 373 50 36 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag08.30 - 13.00 en 16.30 - 21.00
  • Dinsdag08.30 - 13.00 en 16.30 - 21.00
  • Woensdag08.30 - 13.00 en 16.30 - 20.30
  • Donderdag08.30 - 13.00 en 16.30 - 21.00
  • Vrijdag08.30 - 13.00
  • Zaterdag09.00 - 11.30
  • ZondagGesloten
Zlim Beuningen - Angela

Angela

Na jaren werkzaam te zijn geweest bij Zlim, was het voor mij een voorrecht om per 2008 Zlim Beuningen over te nemen. Dit was de kans mijn positieve energie over te brengen en de dames te motiveren om hun persoonlijke doelen te bereiken! We kwamen er snel achter dat we ruimte te kort kwamen, we gingen verhuizen naar een prachtig vrijstaand pand met veel meer mogelijkheden.

Samen met het Zlim team zijn we dagelijks bezig om dames op een professionele manier te begeleiden met een gezonde leefstijl. De klant bepaald waar en hoeveel ze wil afvallen, het ideale gewicht bestaat niet. Het gaat erom dat je tevreden met jezelf bent en dat wordt niet bepaald door een getal op de weegschaal.

“Een ons gewichtsverlies levert een pond zelfvertrouwen op”

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Leonne

Sinds 2003 ben ik met veel plezier werkzaam binnen Zlim Beuningen. Van oorsprong schoonheidsspecialiste, maar al snel orthomoleculaire voedingsleer erbij gaan doen omdat het innerlijke veel invloed heeft op de huid. Het thema voeding pakte mij zo zeer dat ik me verder ben gaan scholen hierin en via die weg bij Zlim terecht ben gekomen. Vooral de filosofie van Zlim “geen honger, lekker eten en toch gezond en slank worden en blijven”  is ook mijn filosofie. Een gezonde leefwijze is bereikbaar voor iedereen, dat is wat het werken bij Zlim zo leuk maakt voor mij. De zoektocht naar wat het beste past bij jou! Ik ben gewichtsconsulente BGN-aangesloten waardoor het mogelijk is (een gedeelte) van de kosten via de zorgverzekering te declareren.

Zlim Beuningen - Leonne
Zlim Beuningen - Debbie

Debby

Sinds 11 jaar ben ik werkzaam in de sportbranche. Voorheen was ik altijd receptioniste, maar toen de overstap naar Zlim gemaakt. Ik zocht naar meer persoonlijk contact met de leden en de Zlim methode sprak mij gelijk erg aan.

Ik vind het geweldig om de dames te motiveren en om het beste uit zichzelf te halen. Ook een gezellig babbeltje aan de warmte cabine of een luisterend oor bieden. Elke dag geniet ik van mijn werk.

“Wie gezond en fit is, leeft leuker en langer”

Cocky

Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij Zlim Beuningen. Zelf heb ik een schoonheidssalon, waar ik werk vanuit de holistische aanpak. “Een goede balans en lekker in je vel laten je stralen” dat is wat ik zo leuk vind aan het werken bij Zlim!

Je merkt dat dames meer zelfvertrouwen krijgen en zich weer lekker in hun lijf voelen en daarnaast ook het gezellige team.

Zlim Beuningen - Cocky
Lieke

Lieke

Bijna 2.5 jaar werk ik met veel plezier bij Zlim Beuningen. Het goed aanleren van de oefeningen en het motiveren en stimuleren van de dames is een echte passie van mij. Sinds een half jaar voer ik ook behandelingen uit op onze Care afdeling. Deze alleen te vinden bij Zlim Beuningen. Je kunt daar terecht voor heerlijke lichaamsbehandelingen, mooie verzorgde voeten en gel nagels.

Fleur

Onze jongste aanwinst bij Zlim Beuningen! Deze jonge, enthousiaste meid begeleidt de dames op maandagavond en zaterdag aan de cabine en naar de ozon. Zelf een fanatiek hockey speelster en studente technische bedrijfskunde. Een frisse aanvulling op ons Zlim Beuningen team.

Zlim Beuningen - Fleur
Moniek Zlim Beuningen

Moniek

Mijn naam is Moniek en ik ben sinds 2017 werkzaam binnen Zlim. Ik heb al in meerdere Zlim vestigingen werkervaring op mogen doen. In 2020 heb ik binnen Zlim mijn afstudeerstage afgerond van de opleiding Voeding en Diëtetiek en sindsdien ben ik gediplomeerd diëtiste. Mijn passie voor voeding en het begeleiden van mensen komt helemaal tot zijn recht binnen Zlim!

De Zlim methode spreekt mij enorm aan, omdat iedere klant persoonlijk wordt begeleid door middel van beweging, voeding en coaching. Samen op zoek naar een aanpak die voor jou werkt, zonder dat je het gevoel hebt dat je op dieet bent. Geen crash diëten, pillen of poeders, maar een balans vinden tussen gezond en genieten.

“Het is het heerlijk om te zien hoe de dames hier stralend de deur uitlopen!”

Onze vestiging

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?