Lees hier alle maatregelen omtrent corona: meer info

Neerpelt

Stationsstraat 9 / 3910 Neerpelt

T / 011 - 43 73 77

Openingstijden

  • Maandag09.00 - 20.00
  • Dinsdag09.00 - 20.00
  • Woensdag09.00 - 12.00
  • Donderdag09.00 - 20.00
  • Vrijdag09.00 - 13.00
  • Zaterdag09.00 - 13.00
  • ZondagGesloten

Tijdelijke sluiting in verband met Coranavirus

In verband met de getroffen maatregelingen van de overheid met betrekking tot het corona-virus, zal de studio van maandag 16 maart tot en met zaterdag 4 april gesloten zijn! Uiteraard staat de gezondheid van mensen voorop! We nemen hier dan ook onze volledige verantwoordelijkheid! De klanten die in deze periode een eetbespreking ingepland hadden staan worden hiervoor telefonisch benaderd. Vanaf maandag 6 april mag u bellen met de studio om verder afspraken voor april en mei in te plannen.

Verder wil ik graag nog het volgende meegeven:

• De geldigheid van de beurtenkaartjes worden sowieso met 3 weken verlengd.
• De mensen met een abonnement mogen deze beurten inhalen, of het zal gecompenseerd worden met ozonzuurstofbehandelingen. Dit zullen we samen overeenkomen vanaf de heropening.
• De metingen die ingepland stonden worden vanaf de heropening opnieuw ingepland.
• Zorg verder goed voor jezelf.
• Probeer dagelijks een half uurtje te wandelen of te fietsen indien mogelijk.
• Eet gezond. Kijk nog eens naar de eetbesprekingsverslagen die je van ons na elke eetbespreking ontvangen hebt, en kijk je nagekeken eetdagboekjes nog eens door. Juist nu is gezonde voeding erg belangrijk om een zo goed mogelijke weerstand te hebben.

Voor verdere vragen mag u altijd een mailtje sturen, ook als u vragen heeft over voeding, wat dan ook! Ons mailadres is neerpelt@zlim.be. Voor meer informatie mag u ook altijd onze Facebook-pagina in de gaten houden. Hopelijk kunnen we zo met zijn allen de strijd tegen het Corona-virus aan gaan, en is het allemaal snel onder controle!

Onze klanten ontvangen in de loop van de dag allemaal nog een persoonlijke mail hierover. Heel erg bedankt voor jullie begrip.

Lieve groetjes,

Team Zlim Neerpelt

Zlim Neerpelt

Unieke verhalen maken ons bijzonder

Mijn naam is Yvonne Theuws. Ik ben getrouwd met Martijn en heb 2 zonen, Krijn en Vince. Begin 2015 maakte ik als klant kennis met Zlim. Mijn eetgewoonten gaven eerder nooit problemen, maar met het ouder worden lieten de zoetigheden en het regelmatig nuttigen van alcohol toch hun sporen na. Ik ging samen met Zlim de strijd tegen de kilo’s aan. Al snel merkte ik dat een gezonde leefstijl mij een fitter en slanker lichaam gaf. Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost.

Door mijn enthousiasme ben ik me gaan verdiepen in het openen van een eigen Zlim studio. Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben, wilde ik graag op een ‘andere manier’ iets voor mensen betekenen. Na vele voorbereidingen gingen in maart 2016 de deuren van Zlim Neerpelt open.

“Ons doel is je weer laten stralen!”

Een warm welkom

De eerste stap zetten kan moeilijk zijn en daarom vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. Onze gezellige en kleinschalige studio zorgt gelijk voor een warm welkom. Zlim biedt een leuke en verantwoorde manier om bezig te zijn met een gezonde leefstijl. We weten vaak wel wat onze valkuilen zijn, alleen is het in de praktijk soms moeilijk om hier de controle over te krijgen.

Als ervaringsdeskundige herken ik mezelf steeds weer in de klanten. Ik ben trots en voel de blijdschap op de goede momenten en de teleurstelling op de moeilijkere momenten. Afslanken gaat soms met vallen en opstaan, dat is ook niet erg, daar leer je alleen maar van. We blijven je ondersteunen en motiveren, en dat doen we met liefde en plezier.

Zlim Neerpelt

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?