Persoonlijke begeleiding

Bron van motivatie en ondersteuning

Bij Zlim weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om je motivatie vast te houden. Vol goede moed begin je op maandag om het op dinsdag al weer kwijt te zijn. Tel daar bij op de talloze diëten, maaltijdvervangers, sportscholen en alles wat je al hebt geprobeerd en de moed zakt je in de schoenen. Wij bij Zlim snappen dat. Naast onze op maat gemaakte adviezen voor een lekker en gezond eetpatroon en gerichte oefeningen in de warmtecabines, ondersteunen we je om van afslanken geen straf te maken maar een beloning. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om positief deze uitdaging aan te gaan. En dat alles zonder te diëten en zonder jojo effect.

We coachen je in moeilijke momenten door naar je te luisteren en met je mee te denken. Om samen met jou structurele oplossingen te vinden, zodat jij je doel niet alleen bereikt, maar ook behoudt! Persoonlijke coaching en aandacht is waar we goed in zijn.

Meer resultaat dankzij persoonlijke begeleiding

Afvallen is niet makkelijk. Daarom is persoonlijke begeleiding en permanente morele steun van onze deskundige consulenten zeer belangrijk. Zij zijn je ‘mental coach’ en begeleiden je tijdens het afslankproces. Je vindt bij hen steun tijdens moeilijke momenten en de nodige motivatie.

Met Zlim sta je er niet alleen voor. Afslanken onder begeleiding geeft namelijk meer succes en een beter behoud van gewicht. Je begeleidsters staan er garant voor dat jij de afgesproken doelen haalt. Bij Zlim word je altijd persoonlijk begeleid door deskundige consulenten en gediplomeerde diëtisten.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?