Persoonlijke begeleiding door onze diëtisten

Vakkundige begeleiding door Zlim.

De diëtisten en voedingsdeskundigen bij Zlim begeleiden je om op de juiste manier te eten. Je eetpatroon wordt aangepast aan jouw individuele behoeften en is samengesteld volgens jouw levensstijl. Dit betekent dat je op je eigen manier kunt afslanken en een persoonlijk plan volgt waarmee je gezonder wordt. En ondertussen ook nog eens lekker eet!

Gezonde voeding als uitgangsbasis.

Goed eten en gezonde levensstijl zijn ontzettend belangrijk. Om gewicht te verliezen is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te nemen. Maar dat wist je vast al wel. Het is alleen soms zo moeilijk om de juiste keuzes te maken. Want wat is een verantwoord eetpatroon? Waar doe je goed aan? Dat is waar we je bij Zlim mee helpen. Je krijgt verantwoord voedingsadvies van gediplomeerde diëtisten en/of gewichtsconsulenten.

We houden bij Zlim van goede voeding en lekker eten. En ja, die twee gaan prima samen. Wat we in ieder geval niet doen is een ingewikkeld dieet voor je samenstellen. Want dat is gewoonweg niet vol te houden. Door je eetpatroon tijdelijk aan te passen val je af, maar als je daarna weer ‘normaal’ gaat eten verval je weer in het oude eetpatroon. Daardoor zal je gewicht weer stijgen en ontstaat het welbekende jo-jo effect.

Al meer dan 30 jaar de bewezen methode.

Zlim staat voor een gezonde levensstijl. Het wordt aangepast aan je leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Bij Zlim is elke klant uniek en volgt een individueel programma. Bovendien bereik je meer dan alleen een slanker lichaam. Door te zlimmen ben je fitter en gezonder, maar je voelt je ook weer zelfverzekerd en gelukkig.

Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid. Dit in combinatie met een individueel voedingsadvies van een gediplomeerde diëtiste en/of gewichtsconsulente, zorgt ervoor dat de kilo’s verdwijnen en je een gezonde levensstijl ontwikkelt.

Naar Zlim voor een uitgebreid kennismakingsgesprek

Met Zlim maak je kennis met een gezonde levensstijl. Tijdens het kennismakingsgesprek word je uitgebreid geïnformeerd. Onze methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. Daar leggen we alles over uit, zodat je precies weet hoe het werkt, wat je kunt verwachten van ons en hoe we samen jouw doelen kunnen bereiken.

Na het gesprek is het tijd voor een meting. Je wordt op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie word je persoonlijke programma opgesteld. Via de metingen houden we precies bij hoeveel centimeters je gaat afslanken.

Zlim persoonlijke begeleiding - Lizette ik ben trots op je

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?