Ervaringen

Al deze Zlimmers hebben hun mooie resultaat behaald bij één van de Zlim vestigingen in Nederland en België. Ontdek hier hun ervaringen en bekijk de mooie resultaten die ze behaald hebben..

Nog net zo slank als toen

Lucienne (59) begon in 2006 bij Zlim. Ze zocht een manier om af te vallen zonder streng dieet. Nadat ze haar streefgewicht had bereikt sportte ze op een andere manier verder, tot ze de diagnose fibromyalgie kreeg. Het meeste lukte niet meer, maar bij Zlim lukt het haar wel om in beweging te blijven.

Meer afvallen door meer te eten

Marly ging jaren 2 tot 3 keer per week naar de sportschool, maar viel maar moeilijk af. Toen ze reumatische klachten kreeg, en vanwege de pijn op zoek moest naar een andere manier om te bewegen kwam ze uit bij Zlim. Daar lukte het haar wél om af te vallen. Bovendien kon ze weer sporten zonder pijn.

Betere keuzes leren maken

Madeleine vindt het weegmoment helemaal niet erg, nu ze sport bij Zlim. Het is een feestje om de centimeters te zien verminderen. Al haar broeken zijn te groot en iedereen ziet dat ze afgevallen is. Zlim is een hele fijne methode die voor iedereen te doen is. Door de begeleiding met de combinatie van bewegen en het voedingsadvies bereik je heel veel.

Blij met de persoonlijke aanpak

Miranda is rond haar zwangerschappen veel aangekomen en kreeg die extra kilo’s er zelf niet af. Bij Zlim voelde zij zich direct op haar gemak. Met de steun en motivatie van Zlim lukt het haar nu wel om af te vallen. Ze is al 11,5 kilo afgevallen en 102 cm in omvang verloren.

Opeens ging de knop om

Cindy sportte al een half jaar bij Zlim zonder veel af te vallen. Gelukkig hielden de medewerkers van Zlim vol en moedigden haar aan om de knop om te krijgen. Toen dat eenmaal gebeurd was ging het hard met de kilo’s. Cindy verloor 36 kilo en 190 cm in omvang.

Zlim als onderdeel van je leefstijl

Na de geboorte van haar eerste bleven er flink wat kilo’s gewicht plakken bij Lotte. Ze startte bij Zlim en boekte geweldig resultaat. Ook na haar tweeling zwangerschap sportte ze verder bij Zlim. Zlim is inmiddels vast onderdeel van haar leefstijl. Lotte verloor in een jaar tijd 28 kilo en 192 cm.

Fitter én lekker in je vel

Helemaal op eigen houtje viel Désirée 10 kilo af. Ze wilde meer, maar dat lukte minder goed. Haar moeder trok haar over de streep om het bij Zlim te proberen. Sindsdien sporten ze gezellig samen. “Het is een super leuk uitje zo met z’n twee en we zijn toch goed bezig. Daarnaast is het ook echt een moment voor jezelf. En als bonus voelen we ons steeds fitter.” Moeder en dochter vielen samen bijna 20 kilo af.

Samen is het leuker én makkelijker

Samen is het leuker en makkelijker dan alleen. Ans had moeite om een begin te maken met een gezonde leefstijl. Haar dochter stelde voor om samen te gaan sporten bij Zlim. Dat hielp. Samen zijn ze er helemaal voor gegaan. Ans viel maar liefst 16 kilo af en verlof 103 centimeter in omvang.

Blijvend gemotiveerd door Zlim

Kathy sport al 7 jaar bij Zlim. Steeds keert ze na een pauze weer terug voor een onderhoudskuur. Het is onderdeel van haar leven geworden. “Vroeger ging ik kilometers hardlopen tegen mijn zin, en viel ik niets af. Nu kies ik zelf waar ik afval en hoeveel, én ik vind de oefeningen leuk om te doen. Zlimmen is echt quality-time voor mij.”

Meer vertrouwen in mijn lijf

Na de overgang en een heftige operatie bleef Jonneke kwakkelen met haar rug. Zlim hielp haar, zodat ze weer goed kon lopen. Bij haar werk als osteopatisch therapeut ziet ze veel vrouwen met dergelijke klachten. En inmiddels verwijst ze die ook door naar Zlim.

Inzicht in je eetpatroon helpt met afvallen

Door het voedingsadvies zag Lianne in dat haar eetpatroon helemaal niet zo goed was als ze dacht. Toch hoefde ze maar kleine dingen te veranderen om tot een groots resultaat te komen. Samen met Zlim viel ze bijna 13 kilo af en verloor 88 cm.

Persoonlijk contact

De lockdown eerder dit jaar viel de 39-jarige Lucie zwaar. Door de wirwar aan emoties at ze meer en bewoog ze minder. Ze is dan ook heel blij weer bij Zlim terecht te kunnen. De kilo’s en de centimeters zijn er zo weer af!

Zlim is goed voor body en mind

Sandra begon voriga jaar augustus bij Zlim. Het resultaat is verbluffend goed te noemen! Ze viel ruim 55 kilo af en verloor 283 cm. Met de methode en begeleiding van Zlim ging Sandra recht op haar doel af.

Blijvend afvallen

Positiviteit en persoonlijke begeleiding is volgens Petra de kracht van Zlim. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze altijd met plezier gaat sporten. En al ruim 21 kilo is afgevallen.

Beter de dag door met Zlim

Sporten met een aandoening als fibromyalgie of artrose kan heel goed bij Zlim. Dat ondervindt ook de 53-jarige Heleen. Behalve vier kinderen heeft ze inmiddels ook 2 kleinkinderen, waar ze lekker van wil genieten.

Sporten met multiple sclerose (MS)

Als je door een auto-immuunziekte je passie moet opgeven, kost het tijd om dat te verwerken. Toch wilde Debby weer gaan bewegen, maar wist niet goed waar en hoe. Bij Zlim lukt het, dankzij het programma op maat.

Verandering in leefstijl

Bij het zien van verjaardagsfoto’s schrok Liberte van zichzelf en kwam in actie. Bij Zlim werkte ze aan een gezonde leefstijl en zat ze weer lekker in haar vel.

Meer resultaat dan verwacht

Esther zat na haar zwangerschappen niet meer zo lekker in haar vel. Maar wat ze ook deed, de kilo’s bleven. Een bioscoopbezoek zorgde voor verandering. Ze startte bij Zlim en verloor maar liefst 30 kilo en 217 cm in omvang.

Sporten zonder pijn

Sporten met haar auto-immuun ziektes lukte haar niet overal. Maar bij Zlim gaat het wel. Inmiddels heeft Mirjam (65) zelfs bijna geen pijn meer! Ze is enorm tevreden met het resultaat, wat haar een nieuwe garderobe opleverde. Maar nog fijner is het dat ze weer lekker in haar vel zit.

Stapje voor stapje afvallen

Leonie Jansen van Egmond valt samen met Zlim stapje voor stapje af. Ze voelt zich na elke kuur weer beter in haar vel zitten. Na elke kuur last ze een pauze in, en gaat op eigen kracht verder. En als zij er klaar voor is, komt ze terug voor de volgende stap.

Een goede stok achter de deur

Sonja wilde graag wat afvallen, maar had een stok achter de deur nodig. Die vond ze bij Zlim. “Het sporten op afspraak is een hele goede stok, dat werkt voor…

De motivatie die ik nodig had

Vol energie en enthousiasme ging Mandy na haar zwangerschappen bij Zlim aan de slag. Toch had ze af en toe wat extra motivatie nodig. Die kreeg ze gelukkig, van de medewerkers van Zlim. Inmiddels is ze 58 cm slanker en ruim 7 kilo lichter.

Klaar met het jo-jo effect

Tineke had al werkelijk van alles geprobeerd om gewicht te verliezen, maar kwam uiteindelijk toch weer aan. Veel vertrouwen had ze dan ook niet, toen ze bij Zlim begon en moest erg wennen aan het sporten in de cabines. Toch zette ze door en is nu maar wat trots op haar resultaat.

Samen op weg naar een maatje minder

Niks zat meer lekker of stond nog leuk, vond ze, en ze wilde er graag iets aan doen. Willemien zette samen met haar nicht de stap naar Zlim. Ze is fan van het persoonlijke contact en het op maat gemaakte programma. En dat zie je; Willemien verloor 94 centimeter en 12 kilo tijdens haar Zlim kuur.

Lekker eten en centimeters verliezen

Ook als het je wel lukt om op eigen houtje af te vallen kan Zlim toch ondersteunen. Je kunt heel figuurcorrigerend te werk gaan. Dat was precies wat Monique Kamstra wilde. Ze kende Zlim, dus wist wat haar te wachten stond. Naast de 20 kilo die ze op eigen kracht af was gevallen, viel nog eens 10 kilo en bijna 90 centimeter in omvang af bij Zlim.

Het alternatief voor de sportschool

Als sporten bij de sportschool niet meer lukt, wat kun je dan nog doen om in shape te blijven? Carly (56) besloot bij Zlim aan de slag te gaan. Het programma op maat bleek een uitkomst. Ze zlimt met veel enthousiasme en is inmiddels al 10 kilo en 68 centimeter kwijt!

Optimaal genieten en resultaat

Petra gebruikt sinds haar start bij Zlim minder medicijnen voor het diabetes type 2. Een geweldig resultaat natuurlijk. Ook heeft ze minder reumatische klachten; ze loopt weer zonder pijn en kan zelfs weer een potje tennissen. “Ik ben echt blij met de persoonlijke begeleiding, met het totale pakket. Dat motiveert enorm en is voor mij een goede steun in de rug. Ik geniet van het zlimmen en dat had ik nooit verwacht! ”

Afvallen doe je samen met Zlim

Patricia zocht hulp om haar kilo’s blijvend kwijt te raken. Alleen lukte dat niet goed genoeg. Samen met Zlim is ze aan de slag gegaan en inmiddels is ze kilo’s lichter en zit een stuk beter in haar vel.

Meer eten om af te vallen

De 29-jarige Daisy wilde dolgraag van het vet rond haar middel af, maar viel bij elke poging snel terug in oude gewoontes. Bij Zlim vond ze de manier om gezond eten wél vol te houden. Ze kijkt weer vol vertrouwen in de spiegel. Met het Zlim programma verloor ze 3 kg en 53 cm in omvang.

Meer eten voor minder gewicht

Dat je juist meer moet eten om minder te wegen was voor Bettien een verrassing. Ze volgde na jaren van hormoon ellende een kuur bij Zlim om alle kilo’s weer kwijt te raken. Bewegen én eten, dus. Ze is blij met haar keuze voor Zlim, ook vanwege de gezellige en motiverende omgeving.

Een gelukkiger mens door Zlim

Nancy had last van een winterdip, ze zat niet lekker in haar vel. Letterlijk én figuurlijk. Het valt dan natuurlijk niet mee om van de bank af te komen, maar ze besloot dat er wel iets moest gebeuren. Nu ze naar Zlim gaat, is ze een veel gelukkiger mens.

Stralend door het leven

Stralend door het leven, goed in je vel zitten en bewegen zonder spierpijn of blessures. Caroline vond haar weg terug naar Zlim en geniet weer volop. Ze viel maar liefst 15 kilo af en haar omvang is 87 centimeter verminderd.

Doorzetten met de persoonlijke begeleiding van Zlim

Afvallen ging bij Astrid niet heel gemakkelijk of snel. De meeste diëten of afslank programma’s gaven haar niet voldoende motivatie om het vol te houden. Tot ze kennismaakte met de Zlim methode. Nu houdt Astrid het wél vol om in balans te blijven.

Samen zlimmen is gezellig en motiverend

Voor de 43-jarige Lizette is Zlim al jaren een echte lifestyle. Dus toen haar dochter Camilla (18) na een blessure weer actief aan de gang wilde gaan, nam ze haar mee naar Zlim.

Met reumatische klachten toch in beweging blijven

Hanneke startte ruim 5 jaar geleden bij Zlim. Ze wist dat ze met haar reumatische klachten in beweging moest blijven. En dat bleek wel. Door de warmtecabine zijn haar klachten verminderd. Van een stroef en tegenstribbelend lichaam, naar soepel en weer beweeglijk.

Trots op het resultaat

Met de Zlim methode verloor Tarryn bijna 30 kilo en maar liefst 151 cm! Wat haar betreft zou iedereen die zichzelf wil verbeteren eens sfeer moeten proeven bij Zlim. “Ik zit veel beter in mijn vel, ben energieker en heb minder lichamelijke klachten. De dames van Zlim zorgen ervoor dat ik me altijd goed voel als ik ga sporten. Bovendien is het voedingsadvies goed afgestemd op mijn dagelijks leven.”

Met plezier naar je weegmoment

Janneke is elke week weer aangenaam verrast als ze een weegmoment bij Zlim heeft. “Het motiveert enorm als je kilo’s en omvang verliest. Dan hou je het goed vol om te blijven sporten en de juiste keuze te maken met eten.”

Kilo’s zwaarder door menopauze

De kleding van Monique zat te strak en ze kreeg steeds meer lichamelijke klachten. Ze was helemaal klaar met haar overgewicht. “Ik heb niet het gevoel dat ik vreselijk hard ervoor heb moeten werken. De oefeningen in een heerlijke warme cabine en daarna de zalige ontspannende beloning in de ozon De lieve dames van Zlim maakte het voor mij zo makkelijk om te doen. Trots op Zlim maar ook zeker trots op mezelf!”

Sporten met plezier én een super resultaat

Dat ze 80 centimeter in omvang kwijt zou raken is meer dan de 54 jarige Ellen Stalenhoef had verwacht. “Zlim is echt een investering in jezelf, die het dubbel en dwars waard is.”

Niet alleen kilo’s, maar ook centimeters afvallen

Karin voelde zich meteen op haar gemak tijdens het eerste kennismakingsgesprek bij Zlim. Ze is maar wat blij dat ze de stap heeft gezet om te gaan werken aan een gezondere leefstijl.

Mijn nieuwe leefstijl is goed vol te houden

Na 2 zwangerschappen en gestopt te zijn met roken, was het hek van de dam. Maartje was te zwaar. Tijd voor haarzelf nemen deed ze niet. Ze was liever voor een ander aan het zorgen. Inmiddels had ze al het één en ander geprobeerd om af te vallen, maar alles was slechts tijdelijk. Binnen de kortste keren zat het er weer (dubbel) aan. Totdat ze in oktober een buurvrouw sprak die er na het zlimmen super goed uit zag. Dat wilde Maartje natuurlijk ook!

Zlim is geen dieet maar een leefstijl

Het is alweer negen jaar geleden dat Mariska is begonnen met Zlim. Niet omdat ze te zwaar was, maar ze wilde graag wat strakker in haar vel zitten. Al snel zag ze zichzelf slanker worden en na haar kuur besloot te blijven voor een wekelijkse training.

Een gezond BMI en barstensvol energie

Monique’s BMI is na 40 jaar gezond. Misschien wel voor het eerst in haar leven. De 6 staat op de weegschaal nu voorop. Dat is jarenlang anders geweest. En haar grootste winst? Ze heeft energie voor tien!

De kilo’s zijn met het grootste gemak verdwenen

“Ik hoorde positieve geluiden over Zlim en dacht; dit past bij mij. De kilo’s zijn er met het grootste gemak afgevlogen. Niet lijnen maar een andere manier van eten en daarbij wat bewegen. Ik voel me een stuk fitter. Ik houd van lekker eten en ook dat is gewoon mogelijk gebleven op z’n tijd.”

Professioneel en persoonlijk programma met voedingsadvies

Door haar HBO-opleiding en het vele studeren, was Kerstin 24 kilo aangekomen in 3 jaar tijd. Het professionele en persoonlijke programma van Zlim heeft ervoor gezorgd dat ze inmiddels 15 kg en 105 cm is afgevallen.

Weinig energie door overgewicht na de zwangerschap

Na de bevalling van haar tweede kindje woog Ann-Sophie (25) zo’n 85 kilo. Ze voelde zich niet meer goed in haar vel en had het lastig met bewegen. Door haar gewicht was de energie snel op. Na een aantal kilo’s zelf verloren te hebben, besloot ze naar Zlim te gaan om die laatste extra kilo’s te verliezen.

Zonder moeite afvallen met Zlim

Gre had een stok achter de deur nodig, helemaal op eigen kracht lukte het afvallen maar niet. Zodra ze was gestart bij Zlim is haar afvalrace direct begonnen, bijna als vanzelf!

Gezond en fit blijven tijdens de zwangerschap

Sporten tijdens je zwangerschap, daar had Kim geen ervaring mee. Ze was al lange tijd bij Zlim aan het sporten. Toen ze wist dat ze zwanger was besloot ze dit gewoon te blijven doen. Haar programma werd aangepast en ze kon blijven sporten tot 35 weken zwangerschap.

De knop ging om

Zlim was ‘de stok achter de deur’ die Karlijn nodig bleek te hebben; afspraken plannen voor het sporten, iedere keer wegen en aan de slag met haar eetpatroon.

Genoeg zelfvertrouwen om weer te zwemmen met de kinderen

De maat was vol. Femke baalde van haar gewicht en het daarbij horende lichaam. Ze wilde weer zwemmen met haar kinderen in plaats van met haar lange broek aan de…

Zelfvertrouwen groeit door Zlim

Het zelfvertrouwen van Sharon was op het laagste niveau ooit toen ze besloot bij Zlim binnen te stappen. “Zlim heeft mijn leven in een half jaar tijd helemaal veranderd. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug en ik voel me weer als vanouds.”

Geen crash dieet, maar gewoon gezond eten

Marylou overziet haar leven en komt al snel tot de conclusie dat dit het punt is waar ze niet wil zijn.
“Ik wil van mijn overgewicht af. Dit keer niet met een crash dieet maar op een gezonde manier.”

Afvallen na de overgang

De overgang gepasseerd en ruim 15 kilo zwaarder. Lies was op zoek naar een manier om de kilo’s op een gezonde manier kwijt te raken en kwam terecht bij Zlim. Inmiddels is ze al 7 kilo en 53 centimeter afgevallen.

Klaar met overgewicht

Diane was helemaal klaar met haar overgewicht. Ze heeft de stoute schoenen aangetrokken en is bij Zlim binnengestapt. Hier heeft ze geen moment spijt van gehad. Diane is maar liefst 51 kilo en 314 cm afgevallen!

Een gezond eetpatroon zonder jojo-effect

Rianne was altijd aan het lijnen en welbekend met het jojo-effect. Toen een vriendin haar tipte over de Zlim methode wilde ze het een kans geven. Rianne is daardoor 9 kilo en 63 cm verloren!

Zonder schaamte naar de sauna

Lenie ging nooit meer naar de sauna, terwijl ze dat altijd heel graag deed. Wat was er voor nodig, zodat ze wel weer durfde te gaan? Mede dankzij de begeleiding van Zlim is het Lenie gelukt om 11 kilo en 102 cm kwijt te raken.

Vol trots in de spiegel kijken

Toen Femke (25 jaar) in een korte tijd veel aankwam en haar onzekerheid steeds groter werd moest er iets veranderen. Zelf afvallen was nooit helemaal gelukt dus besloot Femke om de hulp van Zlim in te schakelen.

Zlim wist me echt te motiveren

Sandra was in het begin heel sceptisch over Zlim. Afvallen met een beetje liggend bewegen…. hoe dan? Maar de dames van Zlim wisten haar zo te motiveren, dat ze er echt lol in kreeg.

Geen last van knieblessure in de warmtecabine

Jessy heeft jaren lang veel gesport, maar liep 6 jaar geleden een zware knie blessure op. Na enige tijd niet sporten besloot ze in september 2019 te gaan zlimmen en is inmiddels 10 kg en 76 cm afgevallen.

Goed op weg naar een nieuwe gezonde levensstijl

Anniek Latour is 34 jaar en sport sinds januari 2020 bij Zlim. Ze was erg goed op weg met haar nieuwe gezonde levensstijl. Totdat het coronavirus uitbrak en de wereld op z’n kop stond voor deze IC verpleegkundige.

Zlim programma op maat door fibromyalgie

Karin Janssen (59) kreeg op haar 30e de diagnose fibromyalgie. Lees hoe Karin uiteindelijk toch haar sportieve balans vond bij Zlim. Zonder pijn!

Geen hongergevoel en makkelijk vol te houden

Pogingen om af te vallen had Annelies al eerder gedaan, maar steeds kwamen de kilootjes er na verloop van tijd weer stiekem bij. Met de persoonlijke aanpak van Zlim is ze 27 kg en 176 cm afgevallen.

Bij Zlim leerde ik eigenlijk pas hoeveel je moet eten

Sharon is 22 jaar. Haar doel was 5 kilo afvallen. In totaal is zijn nu 8 kg en 63 cm afgevallen.

Als Bourgondiër kan ik ook gezonde keuzes maken

Ingrid is 53 jaar en is 17 kg en 80 cm afgevallen.

Sinds vorig jaar al meer dan 21 kilo kwijt

Kiona Nijntjes is 37 jaar. In totaal is zij nu 21,5 kg en 121 cm afgevallen.

Na 10 weken zlimmen heb ik mijn doel bereikt!

Manon is 7 kg en 60 cm afgevallen.

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?