Werken aan een gezonde leefstijl is echt leuk!

Zlim Weert (voorheen Bodystyling center Weert) werd geopend op 1 september 1996 door de Belgische fysiotherapeute Rita Smets. Na veel jaar met plezier zowel in Weert als op andere plekken Zlim gerund te hebben werd het tijd om een stap terug te zetten. In 2013 nam Renee met veel enthousiasme de studio in Weert over. Met veel passie en plezier runt zij samen met haar vaste team Zlim. Renee is ervan overtuigd dat het belangrijk is dat te doen waar je gelukkig van wordt. Tijdens haar opleiding Pedagogiek koos zij voor de minor Health en lifestyle, waarna de titel Lifestyle coach volgde. Dit gaf de aanzet tot het overnemen van Zlim Weert. Renee: ‘’Werken op de plek waar je happy van wordt betekent voor mij een stukje levensgeluk. Het Zlim concept past voor 100% bij mij, het is persoonlijk, kleinschalig, ik ben bezig met gezond en lekker eten, beweging en ontspanning. Dames begeleiden op een eerlijke en leuke manier. Mijn doel is ieder in te laten zien dat het werken aan een gezonde leefstijl echt leuk is! Je voelt je lekkerder. En geloof mij het hoeft niet helemaal uitgebalanceerd te zijn, dat is het bij mij ook niet (2 jonge kinderen). Jouw doel moet passen binnen jouw leven ofwel er moet balans zijn.

“Werken op de plek waar je happy van wordt betekent voor mij een stukje levensgeluk”

Iedere maaltijd een kleurrijk feestje

Sinds 2014 is Marieke (zie foto 2e van rechts) onze diëtiste niet meer weg te denken bij Zlim Weert. Naast haar liefde voor Patrick en hardlopen wordt zij dolgelukkig van eten. ‘’Ik denk er de hele dag aan en probeer van iedere maaltijd een kleurrijk feestje te maken, het is voor mij altijd de uitdaging om de maaltijden zo gezond en lekker mogelijk te maken.’’. Marieke helpt ieder graag op een persoonlijk wijze bij het bewegen en het realiseren van een gezond maar lekker voedingspatroon. Voor leuke tips rondom voeding zit je bij Marieke goed!

Veerle (zie foto links) begon in 2013 als stagiaire en is daarna een vast gezicht geworden binnen Zlim. Na de opleiding Wellness & Lifestyle waar ze de titel tot gewichtsconsulente behaalde, is ze gestart met de opleiding Sportkunde aan de Sporthogeschool. Veerle: ‘’Ik vind het geweldig om mensen te begeleiden en samen doelen te realiseren.’’. Veerle is in haar vrije tijd een actief turnster, haar passie voor voeding is de afgelopen jaren flink gegroeid alsmede het maken van mooie reizen.

Zlim Weert

Een luisterend oor bieden

Ellen (zie foto rechts) alweer ruim 5 jaar een vast gezicht binnen Zlim Weert. Na heel wat jaren als fulltime moeder het huishouden gemanaged te hebben was het tijd voor Zlim. Door de kennis en ervaring die zij als verpleegkundige in verschillende disciplines heeft opgedaan past Ellen mooi in ons team. Ellen: ‘’Het zorgen voor anderen zit in mijn bloed. Daarnaast vind ik het leuk om jou vanaf de zijlijn te begeleiden en een luisterend oor te bieden. Om fit te blijven zorg ik er iedere dag voor dat ik even ga ‘’luchten’’ en bewegen. Goede voeding en gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad.’’

Lieke (zie foto midden) onze laatste aanwinst bij Zlim. Lieke nam begin 2019 het verlof van Renee over en is daarna niet meer weg te denken geweest. Met haar opleiding wellness, fitness and beauty en vervolgens HBO communicatie is Lieke een mooie toevoeging aan ons team. Lieke is een echt mensenmens, biedt graag een luisterend oor, denkt met je mee en is altijd in voor wat gezelligheid. Lieke: ‘’Ik wil jou graag helpen bij het behalen van de doelen die bij JOU passen.’’

Geen dieet voor gezonde leefstijl

Al sinds de start zijn wij ervan overtuigd dat je geen dieet hoeft te volgen voor een gezonde leefstijl. De voedingsadviezen waar wij achter staan, zijn de adviezen zoals deze gegeven worden door het voedingscentrum. Ooit horen wij de term ‘oubollig’ terug over het voedingscentrum, wij zien dit als iets positiefs. Natuurlijk is het belangrijk om met de tijd mee te gaan, het voedingscentrum verwerkt altijd de nieuwste inzichten rondom voeding in haar adviezen. Alle inzichten zijn wetenschappelijk bewezen. Wij zien het zo, er zijn al heel veel diëten de afgelopen jaren gepasseerd, het advies van het voedingscentrum (met kleine) aanpassingen is altijd overeind gebleven. Vertrouw hierop, je hoeft niet gek te doen om gewicht te verliezen.

Met persoonlijke aandacht rondom voeding, een persoonlijk beweegplan en natuurlijk ons ontspannen onderdeel de ozon begeleiden wij jou graag naar jouw gezonde balans. Dat is toch genieten?!

Onze vestiging

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?

Weert

Dries 57 / 6006 HR Weert

T / 0495 - 531 568 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag08.30-12.00 en 17.00-20.45 (Aangepaste openingstijden van: 25-7-2022 t/m 3-9-2022)
  • DinsdagGesloten
  • Woensdag08.30-12.00
  • Donderdag08.30-12.00 en 17.00-20.45
  • Vrijdag08.30-12.00
  • Zaterdag08.30 - 12.00
  • ZondagDit jaar zijn wij 2 weken gesloten (1-8-'22 t/m 14-8-'22)