Zlim Nijmegen

Zlim heeft haar deuren geopend op een fantastische nieuwe locatie in de binnenstad van Nijmegen. Zlim staat voor een gezonde levensstijl en bewijst zich al meer dan 30 jaar. Bij Zlim train je in een fijne omgeving met persoonlijke aandacht en professionele coaching. We geloven in een holistische aanpak waarbij body, food & mind centraal staan.

Bewegen in een warmtecabine, ontspannen in de ozoncabine en de juiste voedingsbegeleiding en mindset. Dat is wat Zlim jou kan bieden. Bij Zlim is elke klant uniek en volgt een individueel programma. Bovendien bereik je meer dan alleen een slanker lichaam. Door te zlimmen ben je fitter en gezonder en je voelt je ook weer zelfverzekerd en gelukkig.

Kom jij zlimmen in Nijmegen? Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Onze holistische aanpak

Body
Sporten bij Zlim, in een warmte-cabine van 36 graden, is kort en effectief. Onze coaches zorgen ervoor dat je in een work-out van een half uur het maximale resultaat behaald.

Daarna onderga je gedurende 15 minuten een huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozon zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. Het stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen.

Naast de training in de warmte-cabine geven we ook andere lessen zoals yoga, meditatielessen en power-training

Food

Iedere vrouw is anders en heeft ook iets anders nodig qua voeding. Daarom is onze voedingsbegeleiding maatwerk. We stellen samen een plan op dat past bij jouw leven en jouw leefstijl. Geen diëten, lekker eten en een gezond gewicht bereiken. Samen ontdekken we wat past bij jou.

Mind
Een balans tussen gezond en genieten bereik je ook door een gezonde mindset. Jouw leefstijlcoach helpt jou de beste versie van jezelf te zijn en te blijven.

Missie

Zlim is er voor iedere vrouw die op een toegankelijke manier op zoek is naar de balans tussen body, food & mind. Dat doen wij door onze persoonlijke aanpak, het sporten in warmte-cabine’s, ozontherapie en leefstijlbegeleiding. Een veilige, persoonlijke en effectieve manier om aan je doelen te werken. Onze focus ligt op een gezonde leefstijl waarbij wij een holistische aanpak hanteren.

Visie

Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je goed in je vel zit, zowel lichamelijk als geestelijk. De invulling van een gezonde leefstijl is alleen voor iedereen anders. Zlim helpt vrouwen hierbij. Wat werkt voor jou, wat past in jouw leven?

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Onze werkwijze

De start bij Zlim
Waar sta je en waar wil je bereiken? Tijdens een intake, bespreken we jouw persoonlijke doelen en volgt een uitgekiend behandelplan, speciaal voor jou samengesteld door onze gediplomeerde diëtistes en leefstijlcoaches op basis van je intake, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid. Bewegen in warmtecabine’s, ozontherapie, in combinatie met individuelevoedings,- en leefstijlbegeleiding, zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en een gezonde levensstijl ontwikkelt.

Op zoek naar een leuke baan bij Zlim Nijmegen?

Yoga in Nijmegen

Yin Yoga & Zlim

Vanaf nu kun je bij Zlim ook Yin Yogalessen volgen. Zlim staat voor in het balans brengen van je ”body, food en mind’

Yoga is daarom een perfecte aanvulling op jouw Zlim traject en kan helpen om je leefstijl op een relaxte manier te verbeteren en jezelf meer in balans voelen.

Wat is Yin Yoga?

Yin Yoga is een zachte, langzame, meditatieve vorm van yoga. Houdingen worden voor langere tijd vastgehouden. Yin yoga draait om totale ontspanning, overgave en loslaten. Met behulp van zwaartekracht rek je het bindweefsel, diep in het lichaam, op. Er ontstaat ruimte in het lichaam, weefsel en gewrichten worden soepeler. Stress en spanningen kunnen goed loskomen bij deze yoga vorm.

Onze Yogadocente Pleun begeleid je gedurende een uur door de les heen. De les is geschrikt voor iedereen, of je nou ervaren bent in Yoga of het nog nooit hebt geprobeerd.

Heb je vragen of twijfel je? Vraag advies bij een van je Zlim-coaches.

“Zlim helpt jou naar een gezonde leefstijl en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan”

Nijmegen

Ziekerstraat 27 / 6511 LD Nijmegen

T / +31619513528 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag09:00 - 12:00 en 17:00 - 20:00
  • Dinsdag09:00 - 12:00 en 17:00 - 20:00
  • Woensdag09:00 - 12:00 en 17:00 - 20:00
  • Donderdag09:00 - 12:00 en 17:00 - 20:00
  • Vrijdag09:00 - 12:00
  • Zaterdag09:00 - 12:00
  • ZondagGesloten